Silivrispor’da idmanların dozu artıyor

Silivrispor’da idmanların dozu artıyor

30.11.2022 09:29:36

Grubunda yenilgisiz lider konumda olan Silivrispor hafta sonu oynayacağı Gölcükspor maçı için teknik patron Ergun Ortakçı nezaretinde idmanlarına aralıksız devam ederken idmanların dozunun her geçen gün artması gözlerden kaçmadı.

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta 27 puanla liderliğini sürdüren Silivrispor hafta sonu grupta en yakın takipçisi Dogugücü takımını 2-0 yenmesiyle birlikte keyifler oldukça yerinde. Bursa deplasmanında Engin Gülle ve Ali Arashan'ın attığı gollerle 2-0 galip geldiği maçının ardından Gölcükspor maçına hazırlanan Silivrispor'da hafif sakatlığı bulanan Fatih Yorulmaz günü dinlenerek geçirdi.

HAFTANIN SKORLARI

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda yapılan idmana tüm teknik heyet ve oyuncu kafilesi eksiksiz katılım sağladı. 13. Grupta haftanın maçlarında ise Kocaeli Harb-iş evinde Zaferspor'a 1-0 yenildi. Babaeski takımı ise kendi evinde Sancaktepe takımına 2-1 yenildi. Gölcükspor ise kendi sahasında Görükle İpekspor'a 1-0 yenildi. Bayrampaşa Teknik ise kendi sahasında Yuvacıkspor'a 1-0 yenildi. Beylerbeyi takımı ise evinde Uzunköprüspor'u 2-0 yenme başarısı gösterdi.

ZİRVE VE LİGİN EN ALTI

Bu skorların ardından Silivrispor 27 puanla grupta birinciliğini sürdürürken 20 puanlı Görükle İpekspor ise ikinci konumda yer bildi. Grupta üçüncülü ise 18 puanlı Yuvacıkspor alırken dördüncülük ise Doğugücü takımının oldu. Grupta Lige girmeyen Kavaklıspor sonuncu olurken 3 puanlı Uzunköprüspor 13. konumda yer buldu.

10 HAFTA MAÇLARI

BAL'da 13. Grup 10. hafta maçları ise 04/12/2022 Pazar günü oynanacak. Zaferspor evinde Bayrampaşa Teknik ile oynayacak. Babaeski evinde Haliç ile oynayacak. Silivrispor evinde Gölcükspor ile oynayacak. Yuvacıkspor evinde Dogugücü takımını ağırlayacak. Görükle İpekspor ise evinde Beylerbeyi takımını ağırlayacak. Sancaktepe takımı ise evinde Kocaeli Harb-İş takımını ağırlayacak.

ENGİN AKIN

YORUM YAP