Beylikdüzü-Burhaniye maçında kural hatası

Beylikdüzü-Burhaniye maçında kural hatası

30.11.2022 10:15:43

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Beylikdüzüspor ile Burhaniye Belediye arasında oynanan maçta skandal gibi bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın orta hakemi Mert Korel'in ortaya çıkan bu görüntüler nedeniyle başı derde girecek gibi. Korel, zorlu maçta hem 61 hem de 90. dakikada Burhaniye Belediyespor'dan Yekta'ya iki kez sarı kart çıkartmasına rağmen devamında çift sarı karttan kırmızı kartını vermemesi Beylikdüzü Belediyesi'nin maçı canlı olarak yayınlayan kanalına yakalandı. Beylikdüzüspor yönetimi hakemin kural hatası yaptığını ileri sürerek federasyondan maçla ilgili inceleme yapılmasını istedi. Tartışma yaratan iki pozisyonun da incelendiğinde iki sarı kartı da Yekta'nın gördüğü rahat bir şekilde anlaşılıyor. Beylikdüzüspor'un bu görüntüler eşliğinde hukuki yollardan hakkını arayacağı belirtildi.

AYNI OLAY 2003-2004'TE RİZE- FENERBAHÇE MAÇINDA YAŞANDI

Beylikdüzü- Burhaniye Belediye arasındaki olaya benzer bir olay da 2003- 2004 sezonunda Rize- Fenerbahçe maçında yaşanmış, o maçta da ikinci kez sarı kart gören Victoria kırmızı kartla oyundan atılmadığı için Rize- Fenerbahçe maçı ilerleyen bir tarihte federasyonun aldığı kararla yeniden oynatılmıştı. Beylikdüzüspor'un da bu maçı emsal göstererek görüntüleri kanıt olarak federasyona sunacağı belirtildi.

HAKEMLER ESKİŞEHİRLİ ÇIKTI

Öte yandan maçın hakem triyosunun Eskişehir Bölgesinden geldiği öğrenildi. Beylikdüzü'nün Balıkesir takımı ile oynadığı maça Eskişehir Bölgesinden atama yapılması da soru işareti yarattı.

YORUM YAP