Silivrispor’da idmanlar ağırlaştı

Silivrispor’da idmanlar ağırlaştı

5.05.2017 10:03:02

TFF'nin maç tarihini bir türlü kesinleştiremediği eleme maçlarının ilkini Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynamaya hazırlanan Silivrispor'da teknik patron Erdal İşkar idmanların dozunu arttırdı.

Bu hafta için ilk maçını oynaması gerekirken Çatalca-Dersim maçının oynanmaması nedeni ile belirlenen takvimin dışına çıkan TFF ilk maçın tarihini bir türlü veremiyor. Tahkime giden Çatalca-Dersim maçının oynatılmasının ardından Silivrispor ve Manisa takımının ilk maçının tarihi de kesinlik kazanacak. Büyük bir ihtimalle ilk eleme maçının tarihi önümüzdeki hafta Salı ve Çarşamba günü oynatılması bekleniyor. Gününün bir türlü belirlemediği maç için günlerdir çalışmalarını sürdüren Silivrispor ilçeye dönmesinin ardından çalışmalarını Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapıyor.
Bir sonraki hafta Salı ve Çarşamba günü oynatılması beklenen eleme maçı için aralıksız idmanlarına devam eden Silivrispor'da sakat ve cezalı oyuncuların olmaması teknik heyeti sevindirirken maç tarihinin bir türlü netleşememesi sıkıntı oluşturdu.

Engin AKIN

YORUM YAP