Silivrispor’a ebedi dostu Çatalcaspor’dan ziyaret

Silivrispor’a ebedi dostu Çatalcaspor’dan ziyaret

24.12.2020 09:25:20

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve son haftalarda maddi sıkıntılar içinde boğuşan Silivrispor'a en yakın komşusu ve ebedi dostu Çatalcaspor'dan ziyaret ve baklavalı destek geldi.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ile birlikte Silivrispor tesislerine giderek burada Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ve takım oyuncularına destek verdi. Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Başkan Taylan Güraslan ile bir saate yakın bir görüşmede gerçekleştiren Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ardından oyuncularla bir araya gelerek birlik beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Çatalca ve Silivri her zaman dayanışma içinde olan ve ayrılmaz bütünlüğü güçlü perçinlenmiş birer komşu ilçeyiz. Çatalcaspor olarak bizlerde oldukça kötü gidişimizde hem Silivri hem de Silivrispor sonuna kadar yanımızda oldu. Çatalca ve Çatalcaspor olarak hep birlikte Silivrispor'un yanındayız.

EL BİRLİĞİYLE YIKILMAZ BİR KALE OLACAKTIR SİLİVRİ

Silivri ilçesi oldukça şanslı sporu seven ve futbolun içinden gelen halkı tarafından sevilen bir Belediye Başkanına sahip. Kulüp Başkanlarının maddi anlamda bir yere kadar desteği olabilir bundan sonrasında ise ilçe belediyesi ile iş birliği içinde yollarına devam edebilirler. İnanıyorum ki Silivri Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz Silivrispor'u yalnız bırakmayacaktır. Nasıl ki iki yıl önce Silivrispor'u kırmızı hattan alarak sarı hatta çıkardıysa aynı desteğini tekrardan vereceğine inancım sonsuzdur. Gelip geçici sıkıntıları aşmak el birliği ile olur. Halkıyla, basınıyla, sporseverleriyle, işletmeleriyle ve belediye desteğiyle Silivrispor tekrar hak ettiği yerlere gelecektir. Taylan kardeşimiz genç ve geleceği parlak bir başkanımızdır. Kalbi Silivri ve Silivrispor için çarpıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya da gayret ediyor bunu yakından görebiliyorum. Bir bütün olduklarında yıkılmaz bir kale olacaktır Silivri. Sayın kulüp başkanımız, yönetimi, hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz sağduyu içinde bu kötü gidişata hep birlikte dur diyeceklerdir” dedi.

BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ise yaptığı açıklamasında; “Çatalcaspor Kulübü Başkanımız Hasan Gökçe ve Kulüpler Birliği Başkanımız Ali Tonta 'ya nazik ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Bu sıkıntılı günlerimizde bizleri ziyaret ederek desteklerini vermişlerdir. Gerek ziyaret ederek gerekse de arayarak yanımızda olanlara teşekkür ederiz. Biz güçlü bir aileyiz ve sıkıntıları da aşacak güçteyiz” dedi.

YORUM YAP