SilivriSaray Konaklarında yaşam başladı

SilivriSaray Konaklarında yaşam başladı

11.05.2016 10:45:38

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP'li Meclis Üyeleri Hakan Sefa, Zafer Bıyıklı, Devrim Uzun, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Alibey Spor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Turgay Sakarya, Sinan Özkan, Silivri Kavaklı Yağlı Güreş Ağası Çetin Ceylan Silivri Saray Evleri tanıtımına katılanlar arasındaydı.
Yumak İnşaat Genel Müdürü Fatih Çevik, Şirket Yöneticileri Evren Baran ve Serap Efe'nin misafirleriyle bizzat ilgilendiği Bahar Şenliğinde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Şirket yetkilileri, Anneler Günü olması sebebiyle gelen bayan misafirlere karanfil vererek günlerini kutladı.
Yumak İnşaat Silivri Saray Konakları'nda 22 adet villa bulunuyor. Projedeki villaların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Villalar 180 metrekare alana sahip. Silivri Saray Konakları'nda yeşil alanlar, spor alanları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sosyal yaşam alanları, yürüyüş alanları ve otopark bulunuyor. Silivri Saray Konakları iletişim telefonu (0212) 728 05 32 - 728 28 16'dır daha fazla bilgi için arayabilirsiniz.

YUMAK İNŞAAT HAKKINDA
Yumak İnşaat, 1990 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren kaliteyi temel ilke olarak benimsemiş, Malatya'da örneklerine sadece büyük şehirlerde rastladığımız seçkin konut projeleri üreten bir yapı şirketidir.
Kendine misyon olarak ‘barınmak için değil yaşamak için mekanlar inşa etmeyi' seçerek bu alanda çarpıcı örneklere imza atmıştır. Yumak İnşaat'ın benzerlerinden ayrıldığı temel özelliklerinden biri de projelerinde malzeme ve inşaat kalitesi kadar çevre peyzajına, müşterilerinin komşuluk ilişkilerine ve sosyal düzeylerine de özenli yaklaşmasıdır. Öte yandan Yumak İnşaat müşterilerinin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerini hızlı ve zamanında teslim etmesi ile tanınan ve bu alanda kendine en çok güven duyulan şirketlerden biri haline gelmiştir.
Bugüne kadar sahiplerine teslim ettiği, 75 dairelik Bayrak, 115 dairelik Sancak ve 107 dairelik Başak Siteleri büyük bir müşteri memnuniyeti yaratmış, Malatya'da örnek alınan projeler olarak kabul edilmiş ve değer kazanmışlardır.

Haber Merkezi

YORUM YAP