Silivrili genç isim benzerliği mağduru

Silivrili genç isim benzerliği mağduru

28.06.2017 12:37:33

Pendik'te genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini şort giydiği için saldıran Ercan Kızılateş ile aynı isim ve soy isme sahip olan Silivrili genç, sosyal medyada lince maruz kaldığını belirterek zorunlu açıklama yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde Pendik-Aydos hattında sefer yapan bir minibüse binen 21 yaşındaki Melisa S. isimli genç kadın, ‘Ramazan'da mini şort giydiği' gerekçesiyle Ercan Kızılateş isimli şahsın yumruklu saldırısına uğramıştı. Gözaltına alınan saldırgan ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. Gerici saldırıyı gerçekleştiren şahıs ile aynı isim ve soy isme sahip olan Silivri'de ikamet eden genç, zor günler geçiriyor.

KIZILATEŞ: O KİŞİ BEN DEĞİLİM
Başına gelen talihsiz isim benzerliği sonrası mağdur duruma düşen genç, Twitter'da TT olduğunu gördüğünde çok şaşırdığını söyleyerek sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere isyan etti. “O şahısla isim benzerliği dışında hiçbir ilgim yoktur” diyen Kızılateş, tepkiler üzerine yaptığı kamuoyu açıklamasında şunları kaydetti: “Sosyal medyada dolaşan haberlerden dolayı birçok mesaj ve hakaret aldım. O şahısla ismimizde soy ismimizde aynı dolayısıyla bütün herkes bana yazmaya başladı. Sizlerin de gördüğü gibi ben o kişiyle farklı yaştayım, tiplerimiz bile benzemiyor.

“SALDIRIYI KINIYORUM”
Gerekli açıklamaları yaptım ama olmadı sanırım. O şahıs bildiğim kadarıyla hapisteymiş, isim soy isim benzerliğinden dolayı mağduriyet yaşıyorum. Saldırıyı yapan kişi tam anlamıyla hayvanın teki! İsteyen istediği gibi giyinebilir, özgür bir ülkede yaşıyoruz. Kimse kimsenin giyimine karışamaz dolayısıyla bu saldırıyı kınıyorum.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP