Silivri Mektebim Koleji öğrencisi Umut Sefa Türkiye Birincisi oldu

Silivri Mektebim Koleji öğrencisi Umut Sefa Türkiye Birincisi oldu

19.06.2026 12:16:37

Bu bir tanıtımdır

Mektebim Koleji 6. sınıf öğrencisi Umut Sefa Bölükbaş, Okulistik Türkiye Geneli Deneme Sınavı'nda 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olma başarısı gösterdi.

Mektebim Koleji öğrencisi Umut Sefa Bölükbaş, akademik başarısıyla hem okulunun hem de ailesinin gururu oldu. Okulistik tarafından düzenlenen Türkiye Geneli Deneme Sınavı'nda tüm soruları doğru yanıtlayan başarılı öğrenci, 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.
ZİRVEYE TAM PUANLA ULAŞTI
Gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Umut Sefa Bölükbaş, Türkiye genelinde binlerce öğrencinin katıldığı sınavda kusursuz bir sonuç elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
ÖĞRETMENLERİ VE AİLESİNE TEŞEKKÜR
Mektebim Koleji tarafından yapılan açıklamada, öğrencinin başarısında emeği bulunan öğretmenlere ve her zaman destek veren ailesine teşekkür edildi. Açıklamada, “Öğrencimizi göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı yürekten tebrik ediyor, bu başarıda emeği bulunan öğretmenlerimize ve her zaman destek olan ailesine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
“GURURUMUZSUN UMUT SEFA”
Okul yönetimi, elde ettiği derecenin örnek bir başarı olduğunu belirterek, “Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencimizin yolunun daima açık olmasını diliyoruz. Tebrikler Umut Sefa, gururumuzsun” mesajını paylaştı.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP