Silivri Lisesi’ne kazandırılan Müzik Atölyeleri açıldı

Silivri Lisesi’ne kazandırılan Müzik Atölyeleri açıldı

30.12.2019 11:24:41

Silivri Anadolu Lisesi, hayırsever İzzet ve Hatice Darçın ailesi tarafından kazandırılan iki Müzik Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Silivri Anadolu Lisesi, Müzik Atölyesi hayalini hayırsever İzzet ve Hatice Darçın ailesinin desteğiyle gerçekleştirdi. Modern ve şık iki atölyeye birden kavuşan Silivri Anadolu Lisesi, hayırsever aileye jest yaparak kızlarının isimlerini verdi. Işıl ve Ezgi Müzik Atölyelerinin açılışı 27 Aralık 2019 Cuma günü Okulun Müzik Öğretmeni Eylül Ölmez ve öğrencilerinin müzik dinletisi ile kokteyl eşliğinde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Can Cihangir Turan, ilçemiz okul müdürleri de Silivri Anadolu Lisesi'nin bu heyecanına ortak oldu.

AHMET AY: HAYIRLI OLSUN

İlçe Müdürü Ahmet Ay, açılışta yaptığı konuşmada, “Silivri Anadolu Lisesi, gerek akademik, gerek kültürel etkinliklerdeki başarısıyla öne çıkan bir okulumuz. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin olmazsa olmazı kültür ve sanat etkinlikleridir. Bunlar için de güzel mekânlarımızın olması gerekiyor. Silivri, bu yönden şanslı, çünkü eğitim gönüllülerimiz var. İzzet ve Hatice Darçın, okulumuza iki Müzik Atölyesi kazandırdılar. Kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okulumuz adına teşekkür ediyorum. Müzik Atölyelerimizin hayırlı olmasını ve güzel çalışmaların yapılmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Açılış kurdelesi hep birlikte hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesildi. İlçe Müdürü Ahmet Ay, okul adına hayırsever İzzet Darçın'a şilt takdim etti.  

ÖZTÜRKOĞLU, OKULU ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman Öztürkoğlu, “Okulumuz Silivri Anadolu Lisesi'ne 2 Müzik Atölyesi kazandıran eğitim gönüllüleri İzzet Darçın ve Hatice Darçın'a öğrencilerim, öğretmenlerim ve velilerim adına çok teşekkür ederim. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Ay'a, şube müdürümüz Can Cihangir Turan'a, okul müdürü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Açılışın ardından Müzik Atölyeleri gezildi ve yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı.

Renginar SALİ

YORUM YAP