Eğitim İş’ten yeni haberler

Eğitim İş’ten yeni haberler

30.12.2019 11:25:13

Eğitim İş Silivri Temsilciliği yine dolu dolu etkinliklerle bir haftayı geride bıraktı.

Eğitim-İş Silivri Temsilciliği, yeni haftada da sürdürdüğü etkinliklerle üyelerini buluşturmaya devam etti. Pazartesi günü Kitap Okuma Grubu toplandı. Aralık ayında okudukları kitabı değerlendirdiler. Ocak ayı için MOMO adlı eseri seçtiler. Değerlendirme buluşması için 13 Ocak 2020 Pazartesi gününü kararlaştırdılar. Salı günü İngilizce Konuşma Grubu, Seyahat ve Konaklama üzerine İngilizce sohbet etti. Farklı seviyede İngilizce bilen üyelerin tümü deneyimlerini ve bilgilerini İngilizce paylaştılar. Çarşamba günü Yaratıcı Drama Atölye Grubu tarafından "Eski çocuk oyunlarını sınıf yönetimi içinde nasıl kullanırız." içerikli drama çalışmaları yapıldı.

Hafta boyunca hukuki desteğe ihtiyacı olan üyelere hukuki destek verildi. Okullarda yaşanan sorunları görüşmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edildi.

Eğitim İş'li üyeler, tiyatro izleme etkinliklerini planlandı. Örgütlenme Ekibi, Cuma günü  bölgemizdeki okulları ziyaret etti. Eğitim emekçisi dostlara sendika, haklı talepleri ve kazanımlar anlatıldı. Onların talep ve eleştirileri alındı.

Sendika yetkilileri, “Eğitim İş hem yerelde hem Türkiye çapında mevki makam talebi olmadan, hiçbir siyasi çıkar gözetmeden eğitim çalışanlarının sorunlarına çare olmaya devam ediyor. Sosyal, kültürel yönden üyelerine katkı sağlıyor. Özlük, hukuk, ekonomik kazanımlar elde etmek için çabalıyor.” paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP