Silivri heyetinin Başkent çıkarması

Silivri heyetinin Başkent çıkarması

24.03.2018 16:17:47

Başkent Üniversitesi tarafından Silivri'de kurulacak Gıda, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Merkezi ile Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi Kampüsü hakkında istişarelerde bulunmak üzere Silivri'den bir heyet Çarşamba günü Ankara'daydı.

Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan, Başkent Üniversitesi tarafından Silivri'de kurulacak Gıda, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Merkezi ile Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi Kampüsü ile ilgili Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Mehmet Has, Bora Balcıoğlu, Emine Tarin ve CHP'li meclis üyeleri Semih Ayeş, Süheyl Kırkıcı, Saadet Gencoğlu, Ali Vural, İbrahim Çeşmecioğlu, Arzu Yalçınkaya, Fevzi Arslan, Devrim Uzun, Hakan Sefa, Cengiz Aksu ile Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Kartal ile Ankara'da Prof.Dr. Mehmet Haberal ve üniversite yönetiminin konuğu oldular.
Silivri'de Başkent Üniversitesi tarafından kurulacak olan Gıda, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Merkezi ile Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi Kampüsü ilgili fikir alışverişinde bulunulan görüşmeyi değerlendiren Başkan Işıklar, “Sadece Silivri'nin değil, Trakya'nın ve hatta bütün bir Balkan coğrafyası için dönüm noktası olacak bu proje hayat bulduğunda bölgemiz tarım ve hayvancılık konusunda yeniden özlenen günlerine kavuşacak” dedi.
Işıklar değerli vakitlerini ayırarak Silivri heyetini konuk eden kıymetli bilim insanı Prof.Dr. Mehmet Haberal'a gerçekleştirilen buluşma ve çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen Cumhuriyet Halk Partisi Lideri, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükcü'ye ve üniversitenin idari-akademik kadrolarına teşekkür etti.
Ankara programlarında Silivri heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Parti Gruplarını da ziyaret etti. Işıklar bu aşama için de “Bizleri ağırlayan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükcü'ye ve Edirne Milletvekilimiz, kıymetli dostum Erdin Bircan'a teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP