Silivri’de 24 Kasım Öğretmenler Günü

Silivri’de 24 Kasım Öğretmenler Günü

25.11.2020 08:59:26

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi, yeni öğretmenler and içti ve ziyaretler gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Çelenk Töreni düzenlendi, kabir ziyaretinde bulunuldu, emekliliğe ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi, adaylık süreçlerini tamamlayan öğretmenlerimizin and içme töreni gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunularak, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törende İlçe Müdürü Artar, bu yıl emekliliğe ayrılan öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgelerini takdim ederek, verdikleri emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Adaylık sürecini tamamlayan öğretmenlerimiz, milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak mesleklerini en iyi şekilde yapmaya and içtiler.

Gün içerisinde Abdullah Aliye Can Anaokulu'nu ziyaret eden İlçe Müdürü, öğretmenlerin gününü kutlayarak, sağlık ve başarı deliklerinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Şube Müdürü Erdal Aslan ve okul müdürleri, bu anlamlı günde, bu yıl vefat eden öğretmenimiz Lütfü Altun'un kabrini de ziyaret ederek dua okudular.

Artar ve Şube Müdürü Erdal Aslan, evinde tedavi gören okul yöneticilerimizden Nazım Öztürk'ü de ziyarette bulunarak acil şifalar dilediler.

Renginar SALİ

YORUM YAP