CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, Kadıköy'de yürütülen saha çalışmaları kapsamında vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin sürdüğünü açıkladı.
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, Kadıköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim öncülüğünde yürütülen çalışmalarda, mahalle sakinlerine yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.
Kapı kapı ziyaretler ve birebir temaslarla sürdürülen çalışmalarda, güncel gelişmelere ilişkin görüşler paylaşılırken vatandaşların talep ve değerlendirmeleri de dinlendi.
Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Derya Ural Erdim, “Gerçekleri bilmeye hakkınız var Kadıköy! Ekrem Başkanımız ve yol arkadaşlarımız tutuksuz yargılanana kadar, davalar TRT'den canlı yayınlanana kadar, vicdanlar adaleti gösterene kadar halkımızı bilgilendirmeye; hakikati hane hane anlatmaya devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak. İrade milletindir.” ifadelerini kullandı.
Kadın Kolları ekipleri, saha çalışmalarının farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtti.
Seda ŞİMŞEK






