Silivri Birlik’ten demokrasi konvoyu

Silivri Birlik’ten demokrasi konvoyu

26.07.2016 15:54:29

Silivri Birlik Kooperatif üyeleri, konvoy düzenleyerek hain darbe girişimine karşı koyduklarını, Demokrasi, Cumhuriyet ve Milli İrade'ye sahip çıktığını gösterdi.

Silivri Birlik Kooperatifi'ne bağlı özel halk otobüsleri camiası hain teşebbüse milletimizle birlikte karşı koyduğunu, Demokrasimize, Cumhuriyetimize ve irademize sahip çıktığını önceki gün düzenlediği konvoyla ortaya koydu. Kooperatif Başkanı Bülent Akbaş, üyeleri adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde toplu taşımacılık faaliyetinde bulunan İETT Genel Müdürlüğü Yönetimi ve denetimi altında, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. bünyesinde, S.S.115 Nolu Silivri Birlik Kooperatifi çatısındaki 95 adet üyemiz adına; “Amacı ve gerekçesi ne olursa olsun kaynağını demokrasi ve millet iradesinden almayan hiçbir girişim ve oluşumu kabul etmiyor ve reddediyoruz!” Ülkemizde daha önce birçok kez yaşanın darbe veya darbeye teşebbüs hareketleri ülkemize hiçbir fayda sağlamadığı gibi tam aksine hem ekonomik olarak geriye götürmüş hem de toplumsal huzur ve barışı bozmuştur.

“HAİNLERE GEREKLİ DERS VERİLMİŞTİR”
Yaşadığımız bütün acı tecrübelere rağmen son yapılan darbe girişimi, demokrasiye inanmış aziz şehitlerimizin dik duruşu ve direnmesi ile teşebbüste bulunan hainlere gerekli ders verilmiştir. Kooperatifimize bağlı olarak özel halk otobüsleri camiası bu hain teşebbüse milletimizle birlikte karşı koyarak Demokrasimize, Cumhuriyetimize ve irademize sahip çıktık. Millet iradesi üzerinde başka bir irade olmayacağını bütün dünyaya gösterdik ve kararlılığımızı ortaya koyduk.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK, GEREKTİĞİNDE KARŞI KOYMAYA DA HAZIRIZ”
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanları boş bırakmama konusundaki söylemlerine katkıda bulunmak amacıyla 16.07.2016 tarihinden 25.07.2016 Pazartesi gününe kadar ücretsiz taşımacılık yaparak, fedakârlıktan öte feragatle diğer sivil toplum kuruluş örgütlerine örnek olacak şekilde, üzerimize düşen görevi günümüz ekonomik zorluklarına rağmen yerine getirdik. Bundan sonra da verilecek her türlü görevi seve seve yerine getirmeye hatta gerektiğinde tanklara, toplara, zırhlı personel taşıyıcılara otobüslerimizle karşı koymaya hazır olduğumuzun milletimizce bilinmesini isteriz.

“ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ”
15.07.2016 Tarihinde hain darbe teşebbüsünde hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm siyasetçilerimize her daim başarılı olmaları için yanlarında olduğumuzu göstermek maksadıyla düzenlediğimiz 23.07.2016 tarihinde 40 otobüslük konvoyumuzda bize alkış tutarak, bayrak sallayarak, ıslık çalarak ve çiçek atmak suretiyle sevgi gösterisinde bulunan herkese huzurlarınızda teşekkür ederim. Yüce Allah'tan Yüce Milletimize bir daha böylesine acı olayları yaşatmaması temennisiyle hepiniz Allah'a emanet olun.”

Ersin ERGİN

YORUM YAP