Silivri Anadolu Lisesinden Boğaziçi Üniversitesine

Silivri Anadolu Lisesinden Boğaziçi Üniversitesine

22.08.2023 11:57:53

Silivri Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Gülsün Asyanur Taşkıran, dil alanında hazırlandığı sınavda Türkiye derecesi yaparak Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı.

İlçemizi Avrupa Birliği Projelerinde temsil eden ve her sene hibe desteği alan Silivri Anadolu Lisesi, 2023 yılı Yükseköğretim Kurumu Sınavı'nda Türkiye derecesi yaptı. Silivri Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Gülsün Asyanur Taşkıran, Dil alanından hazırlandığı sınavda Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı.
ÖLMEZ: DÜZENLİ ÇALIŞTIK
Öğrencinin İngilizce Öğretmeni Utku Ölmez, Asyanur'la bir yıl boyunca düzenli olarak çalıştıklarını ve çok ciddi bir hazırlık süreci geçirdiğini belirtti. İlçemiz ve okulumuz adına elde edilen bu başarıdan çok memnun olduğunu belirtti.
ÖZTÜRKOĞLU: ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENİNİ TEBRİK ETTİ
Silivri Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Öztürkoğlu, okul olarak öğrencilerini bir üst eğitim kurumlarına taşımak için her türlü özveride bulunduklarını ve her zaman destek olduklarını belirtti. Dereceye giren öğrencisini ve rehberlik sürecini akademik olarak yöneten İngilizce öğretmeni Utku Ölmez'i tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP