“Silivri 1 Nisan’da yeni iktidarla uyanacak”

“Silivri 1 Nisan’da yeni iktidarla uyanacak”

19.02.2019 15:33:41

Silivri Samsunlular Derneği, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'a iddialı bir karşılama hazırladı ve yoğun bir katılımla ağırladı. Yılmaz, ulaşım konusunda müjdelerin yanı sıra dernek ziyaretinde iktidar sözü verdi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte Silivri Samsunlular Derneği'ni ziyaret etti. Yılmaz'a AK Parti ve MHP yönetim kurulu üyeleri, MHP'nin Samsunlu belediye meclis üyesi aday adayları Süleyman Toygar ve Deniz Edis de eşlik ederken, dernek üyeleri tarafından programa yoğun katılım dikkat çekti. Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, Volkan Yılmaz'ın 31 Mart'taki seçimleri kazanacağına inandığını belirterek başarılar diledi.

YILMAZ: SİLİVRİ 1 NİSAN YENİ BİR İKTİDARLA UYANACAK
Cumhur İttifakı'nın önemini anlattıktan sonra yerel konulara değinen Volkan Yılmaz, Silivri'nin 1 Nisan sabahına yeni bir iktidar ile uyanacağını ifade etti. 19 Mayıs 1919 yılının 100'üncü senesinde, belediyeyi kazandıkları taktirde büyük bir kutlama tertip edeceklerini ifade eden Yılmaz, “ ‘Vatan, millet, bayrak ve Kuran' diyenlerin bir arada olacağı, büyük bir gururla kutlayacağımız etkinlik olacak” diye konuştu.

YILDIRIM'A DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU
İttifakın önemi ve anlamı gereği, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'a büyük destek verilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Samsunlular başta olmak üzere Silivri'mizin her bir ferdi, tarihi bir destek ile Binali beye oy verecekler. Çünkü vizyoner, çalışkan ve tecrübeli bir isim olan Sayın Binali Yıldırım'ın İstanbul'u kazanması gerekiyor” dedi.

RAYLI SİSTEM VE METRO PROJESİNİ YENİLEDİ
Yıldırım ile gerçekleştirdikleri proje toplantısını anlatan Yılmaz, “45 gündür sahadayız. Vatandaşlarımız en çok ulaşım konusundan şikayetçiler. Ve bizlere metro ve metrobüsü soruyorlar. Biz de bu şikayetleri kendisine iletiyoruz. Binali başkanımla görüştüğümüzde bazı projelerinden bahsetti. Silivri'ye geldiğinde kendisi elbette söyleyecek ama ben sizlere bir müjdeyi vermek istiyorum. Dedi ki, ‘Gümüşyaka ile Tüyap'ı 37 dakikaya indirecek bir raylı sistem, bir metro projesi üzerinde çalıştık, Silivirli hemşerilerimize bu müjdeyi ver' dedi. İnşallah yeni dönemde bu projeler hayata geçerek vatandaşlarımızın ulaşım sorunu çözülecek” açıklamasında bulundu.

BOZOĞLU'NDAN YÖRE DERNEKLERİ İÇİN KENT MERKEZİ VAADİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da, yöre dernekleri üzerine planladıkları projeden bahsederek “Tüm yöre derneklerinin bir arada olacağı, kendi kültürlerini sergileyecekleri, kendi lezzetlerini sunacakları bir kent merkezi yapacağız” diye konuştu.
Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi

  1. Yusuf DAGDALEN Yusuf DAGDALEN

    Ne kadar Ak Partili cahil Cühela varsa Meclis üyesi Adayı olmuş Tıpkı Mutlu Bozoğlu gibi onlarda İlkokulun Lisenin arka kapısından mezun olmuşlar.

YORUM YAP