Seymen’de en büyük sorun kötü koku!

Seymen’de en büyük sorun kötü koku!

16.01.2019 10:58:41

3. dönem için yeniden aday olan  Seymen Mahalle Muhtarı Sıtkı Akıncı, mahallesinin en önemli sorunu olarak, bölgedeki tüm mahallelerde hissedilen, atık tesisinden yayılan  kötü koku olduğunu söyledi.

Sıtkı Akıncı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden Seymen Muhtarlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Mahallesinin eksikliklerini sayan Akıncı, yağmur suyu kanalları, ara sokaklarda yolların bakım ihtiyacı, cami çatı onarımı, başı boş köpeklerle yaşadıkları sorunlara dikkat çekti. Yük kamyonlarına yönelik denetimlerin de sıklaştırılmasını isteyen Akıncı, “Seçim için yanlış bir mevsimdeyiz şimdi ne istesek “Havalar düzelsin öyle yaparız” deniyor… Her talebimiz ötelenmek zorunda kalıyor” diye espiri ile karışık söyledi.

AKINCI: ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ
“Tüm bunların ötesinde atık tesisinden yayılan kötü koku malumunuz. Sadece bizde de değil. ‘Silivri köylerine nasıl zarar veririz' diye düşünseniz bunu ancak bulurdunuz. Atık tesisi yapılacak diyelim bunun çevreye etkileri de düşünülmeli. “Yılbaşına kadar dayanın koku kesilecek” denildi, aynen devam ediyor. Hiçbir iyileşme yok, tesisin çalışma kapasitesi arttıkça, sanayi atıkları da geliyor sorunumuz daha da büyüyecek. Acil çözüm bekliyoruz” diyen Akıncı, Seymen ve çevre mahallelerinin yaşadığı bu soruna ivedilikle çözüm bulunması gerektiğinin altını çizdi. Sevginar SALİ

YORUM YAP