Sessiz sedasız karne dağıtımı

Sessiz sedasız karne dağıtımı

15.06.2019 10:17:21

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı Silivri'de ilçe töreni yerine sessiz sedasız, Namık Kemal İlkokulu öğrencilerine karne dağıtımıyla sona erdi.

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi 14 Haziran 2019 tarihinde sona erdi. Eğitim-öğretim kapanış töreni bu yıl Silivri'de düzenlenmedi. Öğrenilene göre törenin yapılmaması ile ilgili gerekçe olarak İstanbul seçim çalışmaları sürüldü.
İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, dün Namık Kemal İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.
Okul Müdürü Süleyman Yörük, öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından karşılanan protokol üyeleri, bazı sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttılar.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, vatandaşların yanı sıra çocuklarla da olan sıcak, samimi ve içten iletişim yeteneğini ve sempatikliğini burada da gösterdi. Minikleri sevgiyle kucaklayan Başkan Yılmaz, karnelerini takdim ederek eğitim hayatlarında nice başarılar ve iyi tatiller dileklerini paylaştı. Yılmaz, öğrencilere bir de Nutuk hediyesinde bulundu.
2019-2020 Eğitim-öğretim yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP