Engin Akın

Selimiye Lider, Çekmece İkinci!!!

Başlığa bakıp da şaşırmayın. Sezon sonunda göreceksiniz ki 5. Gurupta Selimiye sezonu lider kapatacak büyük bir ihtimalle de ikincilik Silivrispor ve Büyükçekmece arasında geçecek. Beni tanıyanlar bilir ki bu zamana kadar ne yazdıysam doğru çıktı şükürler olsun. Alın size kehanet.

Bu kadar da asılmaya ve uğraşmaya gerek yok aslında. Hatta bu kadar para da harcamaya gerek yok. Daha lig başlamadan hangi grupta kimin lider olup kimin ikinci olacağı belli. Hatta finallerde kimin BAL’a çıkacağı da belli birilerinin kafalarında. Onun için ne Silivrispor ne de bir başka takım hayaller peşinde koşmasına gerek yok.

Sezon başından beri yapılanlara bir bakar mısınız? Silivrispor’un özellikle puan kaybettiği maçları bir analiz edin lütfen. Ya Allah aşkına ikinci sarı karttan sonra 4 maç ceza alan kaç futbolcu vardır? Ki bu oyuncu da takımının bel bağladığı oyuncu olsun. Unutulmamalıdır ki Silivrispor sahipsiz değil. Kendini Silivrili olarak lanse eden ve İstanbul’daki futbolun başında oturan Yetkin Karakaş ne zaman Silivrispor’a sahip çıkacaksın? Her zaman yazılarım da hakkını teslim etmişimdir de bu konuda duyarsızlığı beni kahretmekte.

Devamı 7 Aralık 2010 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP