Sefaköy Kartal, Ufukspor hazırlık maçını kazandı 4-2

Sefaköy Kartal, Ufukspor hazırlık maçını kazandı 4-2

23.09.2022 12:09:17

İstanbul 1.Amatör Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Sefaköy Kartalspor, Küçükçekmece Süper Amatör lig temsilcilerinden Ufukspor ile oynadığı hazırlık maçını kazandı.

2022--2023 Futbol sezonu her iki takımda şampiyonluk parolası ile hazırlıklarını sürdüren Murat  Müftüoğlu yönetiminde Küçükçekmece Ufukspor ile Aytaç İçten yönetimindeki Sefaköy Kartalspor takımları Yeşilova Kemal Aktaş Stadında hazırlık maçı Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı, Küçükçekmece Ufukspor Recep Müftüoğlu, eski AK Parti ilçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, Küçükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Cem Özel ve yardımcısı Serdar Kasap, Sefaköy Kartalspor Asbaşkanı Soner Dayı, eski futbolculardan Öner Dayı, Tolga Dayı  ve her iki kulüp  Yönetim Kurulu Üyeleri protokolden takip ederken, az sayıda taraftar da maçı izledi. Karşılamaya hızlı başlayan Küçükçekmece Ufukspor Özkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde erken gelen golün şokunu çabuk atlatan Sefaköy Kartalsporlu oyuncular rakip sahada baskılı oyun sergileyerek Ferdi, Berkan ve Enes'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-1 önde kaptı.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikleri ile oyuna başladılar. İkinci yarının başlama vuruşu ile baskısını artıran Küçükçekmece Ufukspor'da sağ kanata tecrübeli ismi Mehmet Albayrak ceza sahasının dışından şık vuruşu topu ağlara yollayarak farkı bire skoru 3-2'ye getiren gollü kayıt etti ve Sefaköy Kartalspor da Berke attığı gole maç 4-2 takımının  üstünlüğü ile sona erdi.


Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı, “Öncelikle yeni futbol sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olsun. İlçemizin Süper Amatör lig temsilcilerinden Ufukspor kulübümüzle bugün güzel zevkli ve bir o kadar heyecanlı hazırlık maçı yapacak. Takım olarak iyi mücadele verdik bu tür hazırlık maçları eksiklerimizi görme fırsatı sağlıyor skordan çok takımızın hırsı ve istekli olması skoru da getirmiş oldu. Kardeş kulübümüz Ufukspor'u da tebrik ediyor başarılar dilerim” dedi.

Küçükçekmece Ufukspor, Teknik direktörü Murat Müftüoğlu ise “İyi bir maç oldu izleyenler güzel bir maç izletir. Sefaköy Kartalspor'u çok beğendim iyi bir takım kurmuşlar inşallah sezon sonunda şampiyon olursa bunu canı gönülden istiyorum. 6 Hazırlık maçı yaptı Gazi Mahallesinden sonra  bu akşamda Sefaköy Kartalspor'a mağlup  olmuş olduk hazırlık maçları adından belli hazırlık yani her iki takımda  oyuncularının son durumunu görmek istiyor bizde gördük bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

 

YORUM YAP