Taşlıtarlaspor Alibeyköyspor’u sahasında yendi

Taşlıtarlaspor Alibeyköyspor’u sahasında yendi

23.09.2022 12:04:12

İstanbul Süper Amatör Lige bu sezon yükselen Taşlıtarlaspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden düşen Alibeyköyspor ile hazırlık maçında karşılaştı.

Alibeyköy Stadında oynanan maçı Sinan Ertingü, Muhammet Metin Taş, Nuri Miski Hakem triosu yönetti. Hakem Sinan Ertingü, 3.dakikada Taşlıtarlasporlu Görkem ile çarpışınca adalesinden sakatlandı ve saha içinde tedavisi yapıldı. Klasman Yardımcı olan görev yapan Ertingü, sakatlığına rağmen 90 dakikayı tamamlamayı başardı. İlk devresi sağanak yağmur altında oynanan maçın 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. Alibeyköyspor ilk yarıda çok net 4 gol fırsatından yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında ise Taşlıtarlaspor oyunu istediği gibi oynamaya başladı. Kulübesinde Ercan Serbest, Mustafa Bekir Erkaya ve İsmail Karabulut gibi 3 teknik adam bulunan Sarı-Siyahlılar, 64.dakikada Alibeyköyspor kalecisinin ceza alanı dışında pas yapmaya kalktığı sırada takım kaptanı Volkan Sipahi'nin 35 metreden kaydettiği akıl dolu gol ile güçlü rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

ERKAYA: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇIKMAK

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Taşlıtarlaspor teknik sorumlusu Mustafa Bekir Erkaya, Alibeyköyspor ile güzel bir karşılaşma oynadıklarını ve bu maçın iki takım için de faydalı geçtiğine vurgu yaptı. Gaziosmanpaşa ekibinin teknik direktörü Erkaya şunları kaydetti: "Alibeyköyspor önemli bir takım, kaliteli oyuncuları var. İlk devrede bize karşı üstün oynadılar ancak biz maçı ikinci yarıda kazanacağımızı biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Her iki takımın oyuncularını da zor hava koşullarında sakatlanmadan başa baş lig havasında bir karşılaşma oynadıkları için kutluyorum, Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman ve yönetimine de bize karşı olan güzel davranışları nedeniyle teşekkür ederiz. Takımımızın lige hazır olduğunu söyleyebiliriz, Ercan ve İsmail Hocalarımız ile yaptığımız istişarede Başkanımız Serkan Erkul ve yönetiminden iki transfer daha isteyeceğiz. Hedefimiz önce Klasman Grubu, ardından Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacak.

Ali Kemal Demir - Serkan Yıldız

YORUM YAP