Sefa ve Uzun da tekrar başvurdu

Sefa ve Uzun da tekrar başvurdu

30.10.2018 10:12:17

CHP Meclisinden önümüzdeki dönem ile ilgili iki başkan adayı (Bora Balcıoğlu ve Mümün Koçoğlu) çıkarken, 7 meclis üyesi ilk süre zarfında yeni dönemle ilgili tekrar başvuruda bulunmadı. Aday adaylığı için tanınan ek bir haftalık zamanda Hakan Sefa ve Devrim Uzun da yeniden dosya verdi.

1-19 Ekim 2018 tarihlerinde CHP'de devam eden aday adaylığı müracaatları için bir haftalık ek süre tanındı bu süre de 26 Ekim Cuma günü sona erdi.
CHP'nin 2009-2014 dönemi 18 belediye meclis üyesinden 2019-2026 dönemi için iki belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu ve Mümün Koçoğlu çıktı. İlk süre bitiminde; Ünal Doğrul, Devrim Uzun, Hakan Sefa, Mehmet Bulut, Figen Yıldız, Cengiz Aksu ve Ali Vural yeni dönem için tekrar başvuruda bulunmazken, ‘devam' diyen meclis üyeleri Fevzi Arslan, İbrahim Çeşmecioğlu, Melih Yıldız, Doruk Bulut, Zafer Bıyıklı, Saadet Gencoğlu, Süheyl Kırkıcı, Arzu Yalçınkaya ve Semih Ayeş oldu. 26 Ekim'de sona eren ikinci ek sürede Hakan Sefa ve Devrim Uzun da gelecek döneme ilişkin meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sevginar SALİ

YORUM YAP