Sancaktepespor Bursa’dan galibiyetle döndü

Sancaktepespor Bursa’dan galibiyetle döndü

25.10.2021 09:30:03

Süper Amatör Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Sancaktepespor, 30 Ekim'de başlayacak lig öncesi son hazırlık maçını Bursa'da yaptı.

Mavi Beyazlılar Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden HD Osman Gazispor ile yaptığı hazırlık maçında dostluk kazandı. İzleyenlerin müthiş keyif alarak 8 gol izlediği mücadeleyi Sancaktepespor 5-3 kazanırken, seyirciler maç sonu iki takımı da alkışladılar. Sancaktepespor'u galibiyete taşıyan golleri Efe Tuğla (2), Abidin Taş, Serkan Turan ve Bora Taydaş kaydettiler.

OKUMUŞ: TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM

Maç sonu açıklama yapan Sancaktepespor Teknik Sorumlusu İlhan Okumuş “Lig öncesi oynadığımız son hazırlık maçında skordan çok futbolcularımın son durumunu görmek, eksikliklerimizin farkına varmak adına çok önemliydi. Oyuncularımın mücadeledeki hırsı, istek ve arzularından dolayı çok memnun kaldım. Gelecek hafta başlayacak ligde grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diler, kazasız belasız bir sezon geçirmeyi dilerim” dedi.

DAŞ: HD OSMAN GAZİSPOR YÖNETİMİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş “30 Ekim'de başlayacak lig öncesi hazırlık maçlarımıza devam ediyoruz. Bugün de genç ve mütevazi kadromuzla dost takımlarımızdan HD Osman Gazispor ile Bursa'da karşılaştık. Skorun asla ölçü olmadığı maçta bizlere güzel bir misafirperverlik örneği göstererek ağırlayan HD Osman Gazispor'un kıymetli Başkanı Mehmet Yetim'e ve HD Osman Gazispor takımı oyuncularına centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Murat Nazik

YORUM YAP