Arnavutköy ve Karaman nefesleri kesti 1-1

Arnavutköy ve Karaman nefesleri kesti 1-1

23.10.2021 18:01:59

TFF 3. Lig 1. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Arnavutköy Belediyespor evinde ağırladığı düşme potasındaki Karaman Belediyespor müsabakasının 90 dakikası nefesleri keserken maçta kazanan çıkmadı ve 1-1 beraberlikle puanlar paylaşıldı.

 

Arnavutköy Bolluca Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası mükemmele yakın bir mücadeleye sahne olan maçta karşılıklı atılan goller ve birbiri ardına kaçan goller izleyenlerin futbol hafızasında yer buldu. Maça Arnavutköy takımı hızlı başladı. Özellikle kanatlardan etkili bindirmelerde bulunan ev sahibi ekip bir türlü Karaman ceza alanı içinde pozisyon üretemedi. Karaman Belediyespor ise oyunu daha çok kendi sahasında kabul edip hızlı oyuncularıyla kontra ataklarla rakip defansın arkasına sarkmaya çalıştığı gözlendi. Müsabakanın 24.dakikasında Arnavutköy orta alanında kaptırılan topla hızlı hücum eden Kubilay sert vurdu kalecinden de seken top ağlarla buluştu ve skor konuk ekip lehine 0-1 oldu. Bu golle birlikte iyice baskısını kuran Arnavutköy bir türlü ceza alanına topu taşıyamadı. İlk yarı bu skorla tamamlanacağı düşünülürken 45+3.dakikada Karamanlı oyuncu Abdullah Telli kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda kaleci yerinde bir müdahale ile çeldi ve müsabakanın ilk yarısı 0-1 olarak tamamlandı.

 

İkinci yarıya da Arnavutköy takımı oldukça hızlı ve istekli başladı. Kanatlardan ve orta sahanın ortasından yapılan tüm bindirmelerde Karaman Belediye defansı ve kalecisi zamanında müdahalelerle tehlikeleri bertaraf ettiler. Müsabakanın 60.dakikasında Arnavutköylü oyuncu Osman sol kenardan kale içine çizgiden orta şut karışımı vuruşu kaleciye de çarparak içeri girdi ve maç 1-1 oldu. Beraberlik golünün ardından oyunun hakimiyetini tamamen eline alan Arnavutköy defansında açıklar vermeye ve kontra ataklarda sıkıntılı durumlarda bırakmaya başladı. Müsabakanın 90+4.dakikasında Arnavutköy defansı 2'ye 1 yakalandı. Karamanlı oyuncu kaleciyi de geçti ve aşırtma bir vuruş yaptıysa da Arnavutköylü oyuncu Erkan Kapar son anda ağlara giden topu eliyle müdahale ederek dışarı çıkardı. Bu hareketinin ardından Erkan kırmızı kartla oyun dışında kalırken takımının puan almasında en büyük katsını da kırmızı kart yiyerek göstermiş oldu. çizgi üstünden frikik kazanan Karamanlı oyuncuların vuruşu kalecide kaldı ve maç 1-1 tamamlandı.

 

Stat: Bolluca

Hakemler: Deniz Akgül, İsmail Emre, Ahmet Bingöl

Arnavutköy Belediye: Kıvanç 7, Fuat 7, Okan 7 (71' Erkan 7), Samet 7 (86' Erkan Şentürk 7), Mithat 7 (71' Hüseyin 7), Tolga 7, Mert 7 (46' Yasin 7), Mertkan 7 (46' Sergen 7), Osman 7, Kerem 7, Halil 7

Karaman Belediyespor: Mert 9, İsmail 7, Burak 8, Bekir 8, Batuhan 7, Burak 7, Arda 7 (69' Enes 7), Ahmet 7, Abdullah 7 (80' Yunus 7), Hami 7 (69' Emre 7), Kubilay 8 (30' Ebrar 7)

Skor: 1-1

Goller: 24 Kubilay (Karaman), 60' Osman (Arnavutköy)

Kırmızı kart: 90' Erkan Kapar (Arnavutköy)

YORUM YAP