Sanayi Sitesinden hurda araçlar kaldırılıyor

Sanayi Sitesinden hurda araçlar kaldırılıyor

30.01.2023 10:44:01

Sanayi Sitesi içerisinde hurda araçların uzun süre bekletilmesi ile ilgili sorun yeni tedbirlerle gündemde.
Silivri Kaymakamlığına iletilen şikayetler üzerine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi aldığı kararı üyelerine duyurdu, kamuoyuyla paylaştı. Sanayi Sitesi içerisinde bulunan araçlara yönelik karar şöyle: “Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulumuzun 24.01.2023 tarihli kararına göre; Sanayi Sitemizin içerisinde 90 iş gününden fazla, hiçbir işlem yapılmadan bekleyen kazalı, çarpık, hurda haline gelmiş, çirkin görüntü arz eden araçlar 01.03. 2023 tarihinden itibaren sanayi sitemizin içerisinden alınarak otopark, yediemin ve depo gibi yerlere çekilecek.
Takdir edersiniz ki kazalı araçlar uzun süre sanayi sitemizde beklemesi durumunda içlerinden bazı parça ve kıymetli şeylerin kaybolma durumu ile karşı karşıya kalmaktayız. Bu durum sanayimiz içerisinde güvenlik sorunu oluşturmaktadır. Ayrıca kazalı araçların sayısının gün geçtikçe çoğalması da sanayi sitemizin içerisindeki çalışma alanlarının daralmasına ve trafik sorununa yol açmaktadır.
Esnaflarımızın, müşterilerimizin ve hemşerilerimizin mağduriyet yaşamamaları için aylar ve yıllar içerisinde hiçbir işlem yapılmadan bekleyen bu araçların bulundukları yerlerden kaldırmalarını rica ediyor, esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz.”
Küçük Sanayi Sitesi'nin de aynı doğrultuda karar alması bekleniyor.

YORUM YAP