Sami Barlas, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı

Sami Barlas, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı

16.11.2023 16:45:48

AK Parti'nin önde gelen isimlerinden Sami Barlas, 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi 2024 süreci ile ilgili de belediye başkan aday adaylığı başvurusunu tıpkı beş yıl önce olduğu gibi dün 16 Kasım'da ailesi ve sevenleri ile beraber İlçe Başkanlığına gelerek gerçekleştirdi.
İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi, aynı zamanda AK Parti Grup Sözcüsü olan Sami Barlas, 16 Kasım 2023 tarihinde AK Parti İlçe Başkanlığına gelerek Silivri Belediye Başkan aday adaylığına başvuruda bulundu. Aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'a teslim ederken, partisinin meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, partilileri, STK temsilcileri de kendisini yalnız bırakmadı.3_327
PAMUK: SİLİVRİ'MİZ İÇİN EN HAYIRLI ADAYLA SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ
İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi: “Yerel seçim sürecine girdik, aday adaylığı ve adaylık süreçleri olacak. Üç kademeli toplantımızı gerçekleştirerek seçim startını hep beraber vermiş olduk. Ayın 20'sine kadar aday adaylığı sürecini başlattık. Hafta sonu 26 Kasım'da inşallah İl Başkanlığımız da temayül yoklaması yaparak, Aralık ayı içerisinde adayımız belirlenecek. Silivri'miz için en hayırlı adayla inşallah seçim çalışmalarına başlayacağız.
“AK PARTİ OLARAK KENDİ ADAYIMIZ OLSUN İSTİYORUZ”
Gönlümüzden Cumhur İttifakımızın bir adayının kazanması geçiyor. AK Parti olarak kendi adayımız olsun istiyoruz.
“AK PARTİ'DEN DE, MHP'DEN DE OLSA CUMHUR İTTİFAKI ADAYIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Tabi ki her halükarda Cumhur İttifakı devam edecek. Bunu farklı yerlere çekmemiz gerekiyor. AK Parti'den aday olursa yine Cumhur İttifakı adayımız olacak. MHP'den adayımız olursa yine Cumhur İttifakı adayımız olacak ve her türlü cani gönülden çalışmalarımızı yapacağız.
Genel Merkezimiz en doğru kararı verecektir. Ne karar verirseler kanımızın son damlasına kadar çalışıp, inşallah tekrar Belediyemizi bir beş yıl daha yönetmek istiyoruz.
“ADAY ADAYLARININ ÇOKLUĞU PARTİMİZİN ZENGİNLİĞİNİ GÖSTERİR”
Bugün Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Sami Barlas'a teşekkür ediyorum. İnşallah ayağını sürtmüş olur ve akabinde başka aday adaylarımız da çıkar. Farklı algıya kapılmamak gerekir, ne kadar çok aday adayı çıkarsa bu partimizin zenginliğini gösterir.
“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin, gönlünüze göre versin. Partimiz için en hayırlısı neyse o olsun.”EK_1
BARLAS: AK PARTİ AİLESİNİN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK
Belediye Başkan Aday Adayı Sami Barlas, başvurusunu teslim ederek İlçe Başkanı Pamuk ile birlikte imzaladılar. Barlas, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi: “Böyle mutlu bir günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti ailesinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
“TÜM SİYASİ PARTİLERDEN ADAY ADAYI OLACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Bu süreçte aday adayı olan tüm siyasi partilerdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. AK Parti ailesi olarak, Cumhur İttifakı olarak diğer partilerden aday adayı olacak arkadaşların da yolu bahtı açık olsun. Ailemin tamamını burada görmek bana son derece onur ve gurur verdi. Doğduğum ve doyduğum topraklara hizmet etmek için bu sürece talip oldum. İşin güzel tarafı 2018 yılında da 16 Kasım'da başvuru yapmışım. Tesadüf oldu. Hepinize teşekkür ederim.”
Program destek için gelenlerin Barlas ile günü ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleri ile devam etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP