Sakacıoğlu, Silivrispor’da hayal satmadık

Sakacıoğlu, Silivrispor’da hayal satmadık

23.04.2024 11:39:11

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu hafta sonu oynadıkları Bornova maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Biz Silivrispor'da hayal satmadık, her zaman gerçekleri söyledik” dedi.


TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off oynama hakkını haftalar önce kazanan Silivrispor hafta sonu oynadığı ve 2-0 galip geldiği Bornova maçının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu samimi açıklamalara imza attı. Sakacıoğlu yaptığı açıklamasında; “Doğru tektir ve bizler Silivrispor'da asla hayal satmadık, her zaman gerçekleri söyledik. Daha önce de belirttiğim gibi başta başkanımız ve yönetimdeki abilerim kardeşlerim gerçek anlamda bir şanstır bu şehir adına. Şahsımı tenzih ediyorum ancak rica ediyorum yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızın kıymetleri bilinsin.

GRURLANDIRAN GÖRÜNTÜLER
Bu oluşumun içerisinde yer aldığım için çok şanslı hissediyorum kendimi. Özgür hocam ve ekibi başta olmak üzere böylesine karakterli ve kaliteli oyuncu arkadaşlarımı bir araya getirmek bence muazzam bir iş. Son olarak cefakâr taraftarımıza ayrı bir parantez açmak isterim. Son maçta seyircisiz oynama cezamız nedeniyle aslında biraz üzülmüştük. Ancak cefakâr büyük Silivri taraftarı saha dışından bile verdiği muazzam destek ile inanılmaz katkı sundular. Şahsım adına çok teşekkür ederim. Stadyum dışında tel örgüleri dolduran sevenlerimizin o görüntüsü beni çok duygulandırdı.

SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN
Özellikle iç saha maçlarında seyircisiz oynama konusunda gerek bizim geçmiş yönetimlerin çok canı yandı. Bu hususta taraftarımız ile bir araya gelmek ve bir istişare yapma niyetim var tabi yönetimdeki büyüklerim uygun görmesi halinde. Yanlış bilinen bazı konular var ve bu Silivrispor'umuza ciddi manadan sıkıntılar yaratıyor. Hep ne diyoruz Silivrispor hepimizin. Lakin bu söylemin altını doldurmamız gerekiyor.

BİZ İNANCIMIZIN PEŞİNDEYİZ
Son olarak geldiğimiz nokta da başta Nuri başkanım ve kıymetli yönetici abilerim, kardeşlerim ile kısıtlı imkânlarla bir yola çıktık. Geldiğimiz noktayı sezon başlarında zikretsek bize gülerlerdi. Hoş şimdi bile bu başarıyı çekemeyenler ‘hadi canım' deyip gülüyor kendilerince. Biz inancımızın peşinde gidebileceğimiz yere kadar bu karakterli hocamız ve teknik ekibimiz, sporcu arkadaşlarımız ve tabi cefakar taraftarımızla ilerlemeye devam edeceğiz. İnanlar her zaman kazanır diyoruz, inanmayanlar ya da engel olmaya çalışanlara da buradan selam olsun. Gölge etmesinler yeter” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP