Sahte SGK’cılar cezaevini boyladı

Sahte SGK’cılar cezaevini boyladı

30.12.2016 18:46:02

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, kendilerini SGK görevlisi olarak tanıtan dolandırıcıları nefes kesen operasyon ile suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti; 29.12.2016 günü Silivri İlçe Emniyet Asayiş Büro Amirliğine gelen müşteki H.A. ikametine gelen iki erkek, bir bayan şahsın SGK görevlileri olduklarını, babasının maaşını usulsüz aldığını, para ve hapis cezası alabileceğini beyanla 10.000 TL para karşılığında dosyayı kapatabileceklerini ifade ettiler.

Parayı hazırlamasını ve almaya ikametine geleceklerini ifade ettikten sonra H.A., şüphelinin telefon numarasını bıraktığını, irtibata geçebileceğini ve yakalanmaları için yardımcı olacağını belirtti.

Asayiş Ekipleri konu ile ilgili Silivri Savcısına ön bilgi vererek tuzaklı geçersiz paralar hazırladı ve müştekiye teslim etti daha sonra şüpheliler ile irtibat kurması sağlandı. H.A.'nın şüphelilerin hemen geleceklerini beyanı ile polisler evin içinde şahısları beklemeye başladı ve diğer ekipler ile çevre tedbiri alındı.

Şüpheli E. Ö. ve P.E ikamet kapısı önünde müşteki H.A.'nın onlara teslim etmiş olduğu tuzaklı paraları alarak uzaklaşacakları esnada polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Gerekli işlemler yapıldıktan sonra Silivri Adliyesine çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber Merkezi

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yılbaşı Özel!
Sonraki » Silivrispor yasta

YORUM YAP