Şahin; “Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz”

Şahin; “Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz”

31.07.2019 11:17:15

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin ilk etap kampının bitmesinin ardından yaptığı açıklamasında; “Heyecanı ve temposu yüksek bir Silivrispor bizleri bekliyor” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin oldukça net konuştu. İlk etabı tamamlanan kamp programının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin açıklamasında; “Öncelikle 2019-2020 Futbol Sezonunun profesyonelce ve centilmence geçmesini temenni ederim. Önceliğimiz centilmenlik olacaktır. Ayrıca kazasız, sakatlıksız ve puan kayıpsız bir sezonun da bizimle birlikte olması isterim. Yeni genç, dinamik ve heyecanlı bir yönetim ile yeni hocamız, yeni oyuncularımız ve ekip arkadaşlarımızla yere sağlam basarak ilerlemek arzusundayız.

OYUNCULARIMIN KENDİLERİNE OLAN GÜVENLERİ ARTIYOR

Oluşturmaya çalıştığımız kadronun ilk kamp dönemi tamamlandı. Hocalarımızın verdiği idmanla çalışmalarını sürdüren takım ilk günlerde zorlansa da ilerleyen günlerde artan tempoya ayak uydurmaya başlamıştır. Kamp dönemimiz beklediğimizin üstünde verimli geçmektedir. İdmanlardan keyif alan oyuncuların kendilerine olan güvenleri artarak ve daha hırsla sarılıyorlar.

BOLU KAMPINA KADAR TAKIM ŞEKİLLENİR

Bizim niyetimizi ve samimiyetimizi anlayabilen oyuncularımızın istekli çalışmaları bizleri de memnun etmektedir. İkinci kamp dönemimizle birlikte tempomuz daha artacaktır. Artan tempoya ayak uydurabilen oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Bu tür kamp dönemlerinde özellikle de ilk etapta elenenler olacaktır ki bu da çok normal bir durumdur. Bolu kampına kadar gerçek kadromuz da şekillenmiş olacaktır.

İYİ YOLDAYIZ

Takımımız hazır hale geldiğinde göze hoş gelen ve izleyenlere futbol keyfi verecek bir takım kurgusunu oluşturuyoruz. İyi yoldayız ve hedeflerimiz doğrultusunda şaşmadan emin adımlarla ilerliyoruz. Güçlüyüz ve gücümüzün de farkındayız.

GURUR DUYULACAK BİR TAKIM OLUYORUZ

Son olarak eklemek istediğim bir diğer konu ise bu sezon için kombinesini alarak bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Silivrililere teşekkür etmek isterim. Gurur duyacakları bir takım oluşturuyoruz ve gerçek anlamda bir futbol ziyafeti bizleri beklemektedir. Sizlerin desteği ve inancı ile çıktığımız bu zorlu yolda zirveyi göreceğimize inancım tamdır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP