2’nci Büyük Samsun Pikniği gerçekleştirildi

2’nci Büyük Samsun Pikniği gerçekleştirildi

31.07.2019 11:23:02

Silivri Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 2'nci Büyük Samsun Pikniği Pazar günü Danamandıra'da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ve yönetiminin gerçekleştirdiği başarılı organizasyona dernek üyeleri ve Samsunlu hemşerilerimizin yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer katılım gösterenler arasındaydı.

SÜTÇÜOĞLU ANA SPONSOR, YOĞUN KATILIM
Sütçüoğlu İnşaat'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe birçok firma destek verdi. Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, İSDEF Genel Başkanı Erol Türkoğlu, ÇADEF Genel Başkanı Hayati Sözen, TERDEF Genel Başkanı İdris Güven, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Bahri Gökmen, Hemşehri Derneklerinin başkanları ile yönetim kurulu üyeleri etkinliğinin katılımcıları arasındaydı.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU, AHÇIOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Birlik ve beraberliğin pekişmesi, örf ve adetlerimiz ile kültürümüzün yaşatılması adına yapılan bu tür etkinliklerin artması temennisi organizasyona katılanlar tarafından dile getirildi. Organizasyonun evsahibi Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu etkinliklerine katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP