Şahin: Erdoğan ile hak davada durmak yok, yola devam

Şahin: Erdoğan ile hak davada durmak yok, yola devam

5.06.2023 11:40:57

AK Parti Kadın Kolları Sevnur Şahin'den teşekkür. Şahin, “Türkiye Yüzyılı için fedakarca çalışan, emek veren, gecesini gündüz eden her biri birbirinden kıymetli Silivri AK Parti Kadın Kolları yönetimime AK Kadınlara teşekkürlerimi iletiyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizleri iş yerlerinde, evlerinde ağırlayan kıymetli dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullanarak “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile hak davada durmak yok, yola devam...” mesajını verdi.

AK Parti Kadın Kolları Sevnur Şahin, dava arkadaşları ve seçim sürecinde kendilerine kapılarını açan tüm kadınlara teşekkür etti.
ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR
Şahin konuyla ilgili değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilmesi sürecine katkı sunan kadınlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Kendi kişisel siyasi hikâyemdeki başarımın sırrını bir cümleyle özetleyin derseniz, ‘kadınları demokrasiyle, siyasetle buluşturmayı başarmış olmamdır'' diyor. Ayrıca ''Ülkeye ve millete hizmet mücadelemizin en önemli kahramanları kadınlardır'' vurgusunu her fırsatta yapıyor.
“LİDERİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE HAK DAVADA DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
Türkiye Yüzyılı için fedakarca çalışan, emek veren, gecesini gündüz eden her biri birbirinden kıymetli Silivri AK Parti Kadın Kolları yönetimime AK Kadınlara teşekkürlerimi iletiyor, şükranlarımı sunuyorum. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile hak davada durmak yok, yola devam. Bizleri iş yerlerinde, evlerinde ağırlayan kıymetli dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP