Saha Komiseri Fadıl Kuş’tan Adaylık açıklaması

Saha Komiseri Fadıl Kuş’tan Adaylık açıklaması

29.03.2023 11:41:46

Saha Komiseri Fadıl Kuş, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi'nin 31 Mart 2023 Cuma günü saat 19'da TFF İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için Başkan adaylığını açıkladı.

İstanbul Saha Komiserlerinin beklentilerini göz önünde bulundurarak arkadaşlarının çağrısına yanıtsız kalmayarak Başkan Adayı olduğunu söyleyen ve 25 yıldır İstanbul'da Saha Komiserliği yapan 1958 doğumlu Fadıl Kuş, yayımladığı metinle Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi'nin başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Derneğin İstanbul Şubesinde 12 yıl Başkan Yardımcılığı yapan ayrıca Tüm Balkanlılar Derneği'nin Başkanlığını görevini de sürdüren, Matbaa Meslek Lisesi mezunu olan ve eğitim aldığı mesleği sürdüren Fadıl Kuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Futbolun değerli bireyleri, kıymetli Saha Komiseri arkadaşlarım; Öncelikle bizden önce Dernekte yöneticilik yapan ve sahalarda bize öncülük eden büyüklerimize bize öğrettiklerinden dolayı minnettar olduğumu vurgulamak isterim. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi'nin 31 Mart 2023 Cuma günü saat 19'da TFF İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu'nda ben ve arkadaşlarım Yönetim Kurulu listesi oluşturarak, siz değerli Saha Komiseri arkadaşlarımızı kucaklayan şeffaf, adaletli ve hesap verilebilir bir anlayışla birlik ve beraberlik içinde bir yönetim sergileyip derneğimize sahip çıkma adına yönetime talip olmuş bulunmaktayız. Hepinizi eksiksiz olarak kongremize bekler saygılar sunarım.

AmatorLig.Net

 

YORUM YAP