Güriz, Artık dikkatli olmamız lazım

Güriz, Artık dikkatli olmamız lazım

29.03.2023 11:46:16

İDAŞ Çatalcaspor Teknik Direktörü Sertan Güriz, 1 puanla döndükleri 1922 Konya deplasmanının ardından yaptığı açıklamada 2-0 öne geçtikleri maçta aldıkları 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Güriz “Arka arkaya kaybedilen 4 maçın ardından bize puan ve puanlar lazımdı. Deplasmanda rakibimizle oynadık. Maçın ilk dakikalarında attığımız gollerle avantaj sağladık. 2-0 öne geçtik. Sonra rakip bizim üstümüze gelmeye başladı. 35 ve 40. Dakikalar arasında gördüğümüz gereksiz kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Futbolcularımın artık bu konuda çok daha dikkatli olması lazım. Geçen hafta da 10 kişi kalıyorsun, maç kaybediyorsun. Bu hafta da 2 puan kaybediyorsun. Ondan önce de görülen kartlar var. Artık bu konuda dikkatli olmamız lazım. Bunları kendi aramızda konuşacağız. 2-0'dan sonra psikolojik olarak biraz geri çekilme oldu. Yine oradan 3 puanla dönerdik ama ikinci yarının başında gol yememiz bizi etkiledi. Psikolojik olarak geri çekildik. Akabinde 63'te golü yedik. Yedikten sonra da oyun dengelendi. 11'e 10 oynamamıza rağmen dengeli bir maç oldu sonuna kadar. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. En başta oraya giderken hedefimiz en kötü 1 puandı ve elimiz boş dönmemekti. Ama 2-0 öne geçtikten sonra aldığımız 1 puana açıkçası sevinemedik. İstediğimizi aldık ama mutlu dönmedik açıkçası.” Şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIM DA ÇOK İYİ BİR REAKSİYON GÖSTERDİLER”
Her şeye rağmen 4 yenilginin ardından puanla dönmenin de güzel olduğunu kaydeden Güriz “4 hafta sonra puanla dönmek güzeldi. 26 puanın uğursuzluğunu da kırdık. Oyuncularım da çok iyi bir reaksiyon gösterdiler. Çok iyi oynadılar. Çok istediler. Yediğimiz şanssız goller bize 2 puan kaybettirdi.” Dedi.

“KESİNLİKLE KAZANMAK İSTİYORUZ”
Bu hafta oynayacakları Şile maçı için de konuşan Güriz “Şile maçı da yenmemiz gereken bir maç. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bugünden itibaren onun için hazırlanacağız. Antrenmanlarımız tamamen Şile maçı üzerine olacak. Kesinlikle kazanmak istiyoruz.” Diye konuştu.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP