Sağlık çalışanları yasta

Sağlık çalışanları yasta

3.10.2018 09:47:25

İstanbul'da özel bir hastanedeki odasında hastası tarafından silahlı saldırıya uğradıktan sonra hayatını kaybeden Doktor Fikret Hacıosman için Silivrili sağlık çalışanları bugün saat 12.30'da Devlet Hastanesi Acil'i önünde toplanıyor.

İstanbul'da Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanedeki odasında hastası olan Serhat T. tarafından silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman hayatını kaybetti. Polis ekiplerince gözaltına alınan katil zanlısı Serhat T. ilk ifadesinde, “Okulda zenginlerin gösterişli hayatından çok etkilendiğimi söyleyince ilaç tedavime devam etmeni söyledi. Ben de sinirlendim, ateş ettim” dediği öne sürüldü. Bahçelievler'de bulunan özel hastanede Psikiyatri bölümünde görevli doktor saat 12.30 sıralarında Serhat T. (18) isimli hastasının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı doktor hastanedeki tüm müdahaleye rağmen saat 21:55'de hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan saldırganı kısa sürede yakaladı.

İTO SİLİVRİ TEMSİLCİLİĞİ: MESLEKTAŞLARIMIZI ACIMIZI PAYLAŞMAYA ÇAĞIRIYORUZ

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilciliği de 3 Ekim 2018 tarihinde, bugün yaşanan saldırıyı kınamak ve meslektaşlarının kaybından duydukları acıyı paylaşmak üzere saat 12.30'da Devlet Hastanesi Acil Bölümü önünde bir basın açıklaması gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili İTO Silivri Temsilciliği tarafından yapılan duyuru şu şekilde: “Silivri Devlet Hastanesi hekimlerini ve sağlık çalışanlarını, Medical Park Hastanesi hekimlerini ve sağlık çalışanları, Kolan Hastanesi hekimlerini ve sağlık çalışanları, Cezaevi hekimlerini, Aile Hekimlerini, İlçe sağlık Müdürlüğü çalışanları, İş Yeri Hekimlerini, Kurum hekimlerini 12.30'da Silivri Devlet Hastanesi Acil önünde meslektaşımızın acısını paylaşmaya çağırıyoruz... Çok üzgünüz yastayız.”

 Haber Merkezi

 

YORUM YAP