Pendik Kaynarcaspor zirveyi sevdi

Pendik Kaynarcaspor zirveyi sevdi

12.01.2023 14:18:23

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup lideri Pendik Kaynarcaspor, deplasmanda takipçisi Çekmeköyspor ile karşılaştı.

Grubun derbisi niteliğindeki karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle sona ererken, konuk ekip ikinci yarının uzatma bölümüne bulduğu golle mücadeleyi 2-1 kazanarak altın değerinde 3 puanla evine döndü. Alemdağ Stadında oynanan ve grupta üst sıraları yakından ilgilendiren önemli mücadeleyi Vedat Altan, Enes Kara ve Berkay Erdem kaydetti.

PENDİK KAYNARCA MAÇA GOLLE BAŞLADI
Rakibi Çekmeköyspor karşısında mücadeleye baskılı başlayan lider Pendik Kaynarcaspor, 1. Dakikada Uğur Belci'nin ceza yayı üzerinden attığı mükemmel golü ile deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Yediği golden sonra beraberlik golü için ataklar yapan Çekmeköyspor, bu gole 8. dakikada formda golcüsü Doğukan Özata ile karşılık vererek skora denge getirdi. 1-1. İlerleyen dakikalarda iki takımın yaptığı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı karşılıklı atılan gollerle sona erdi. İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi ekip yakaladığı fırsatlarda sonuca gidemezken kontra toplarla pozisyon bulan konuk ekip etkili oldu.

ÖZGÜR ŞENGÜL TAKIMINA HAYAT VERDİ
Mücadelenin 90 dakikası 1-1'lik sonuçla geçilirken, maçın hakemi Vedat Altan maçın sonuna 5 uzatma dakikası ekledi. Uzatma dakikalarında Özgür Şengül ile mükemmel bir gole imza atan Pendik Kaynarcaspor mücadeleyi 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu galibiyetle 32 puana yükselerek zirvedeki yerini koruyan Pendik Kaynarcaspor hafta sonu evinde Gülensuspor'u misafir ederken, 28 puana kalan Çekmeköyspor deplasmanda Tuzla Anadoluspor ile karşılaşacak.

Haber: Murat Nazik

YORUM YAP