Özdoğan, Tokatlılarla bir araya geldi

Özdoğan, Tokatlılarla bir araya geldi

14.12.2018 10:44:04

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Özdoğan, destek temaslarını Silivri Tokatlılar Derneği'nde düzenlediği toplantı ile sürdürdü. 

Eğitimden siyasete atılım yaparak MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mesut Özdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Ali Vural ve yönetimi ile bir araya geldi. Tokatlı vatandaşların yoğun ilgi ve alaka gösterdiği Özdoğan, aday adaylığıyla ilgili görüşlerini ve Silivri'de hedeflediği belediyecilik anlayışını tüm samimiyetiyle ortaya koydu.

“SİLİVRİ'Yİ TOKAT'A ÇOK BENZETİRİM”
“Yöre dernekleri sivil toplum kuruluşlarının ilk adımıdır” diyen Mesut Özdoğan, dernek ziyaretine ilişkin şunları söyledi: “Doğduğu yer ile doyduğu yer arasındaki etkileşimin kaynaşmanın ilk basamağıdır. Hem kendi kültürünü, örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşadığı topluma hem de yeni nesile aktarmada kültürel kaynaşma birlik ve beraberlikte toplumun vazgeçilmezidir. Geçtiğimiz akşam Tokatlı hemşerilerimle ve dernek başkanlarımla birlikteydim. Destek ve duaları için başta Silivri Tokatlılar Dernek Başkanım Ali Vural ve yönetim kurulu olmak üzere orada bulunan desteğini esirgemeyen tüm dernek başkanlarıma, gençlik kolları başkanımız ve üyelerine, yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben Silivri'yi Tokat'a çok benzetirim. Bizim deyimimizle Tokat'ta 72 milletten insan yaşar. Silivri'de de aynı. Çerkez'i, Laz'ı, göçmeni, Alevi'si, Sünni'si bir ve beraber kardeşçe ötekileştirmeden ayrıştırmadan huzur içinde yaşıyoruz. Bir ve beraber olarak daha mutlu bir Silivri için birlikte yürüyeceğiz çünkü sevdamız Silivri...”
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Selimpaşa E-5 kavşak projesi onaylandı

YORUM YAP