“Ortada bu kadar enkaz varken ayrışmayı bırakıp kucaklaşmalıyız”

“Ortada bu kadar enkaz varken ayrışmayı bırakıp kucaklaşmalıyız”

10.02.2023 14:16:46


CHP Grubu adına Silivri Belediye Meclisinde söz alan Bora Balcıoğlu, “Ortada bu kadar enkaz varken, bu kadar gözyaşı varken, ulaşılması gereken o kadar yardım varken, ayrışmayı bir kenara bırakıp, kucaklaşmalıyız. Çünkü maraton daha yeni başlıyor” dedi.

İBB ve Silivri Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde yaptığı konuşmada yaşanan deprem felaketine değindi.
BALCIOĞLU: BÜYÜK ACI VE KEDER İÇİNDEYİZ
Balcıoğlu şu ifadelerine yer verdi: “6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 vilayetimizi çok büyük ölçüde etkileyen deprem afetinde; şu ana kadar en az 18.500 yurttaşımızı kaybettik. Duygularımı ifade edece kelime bulamıyorum. Çok üzgünüm. Büyük acı ve keder içindeyiz. Her geçen dakika daha da kahroluyoruz. Bugün yüzlerce ilçe ve köyler yok oldu. Yardımların bölgelere ulaşması zorlaştı. Her yer yıkıldı.
“ORTADA BU KADAR ENKAZ VARKEN AYRIŞMAYI BİR KENARA BIRAKIP KUCAKLAŞMALIYIZ”
Ortada bu kadar enkaz varken, bu kadar gözyaşı varken, ulaşılması gereken o kadar yardım varken, ayrışmayı bir kenara bırakıp, kucaklaşmalıyız. Çünkü maraton daha yeni başlıyor.
“SİLİVRİ'DE DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA RUHUNU ÇOK İYİ GÖSTERDİK”
Bizler ilçe olarak Belediyemizi Kaymakamlık, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları olarak Silivri'mizde dayanışma ve yardımlaşma ruhunu çok iyi gösterdik. Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası hemşerilerimiziz her konuda olduğu gibi duyarlılığını bir kez daha gösterdi.
Bizler çok iyi biliyoruz ki; Milletimiz bu büyük yaranın üstesinden gelecek kudrete sahiptir.
Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP