Aşkın: Kentsel dönüşüm tamamlanmalı

Aşkın: Kentsel dönüşüm tamamlanmalı

10.02.2023 14:30:23


“Rabbim bir daha böyle bir felaketle bizleri karşılaştırmasın diliyorum” şeklinde konuşan MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, Şubat Meclisinde uğradığımız deprem felaketinin değerlendirildiği esnada söz alarak, “Kentsel dönüşüm tamamlanmalı. Ayrıca imar planlarının deprem riskleri dikkate alınarak düzenlenmeli” önlemlerine de dikkat çekti.

Silivri Belediyesi 2023 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısının 10 Şubat 2023 tarihli 2. birleşiminde söz alan MHP Grup Başkan Vekili Sultan Aşkın, deprem felaketi hakkında değerlendirmede bulunurken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AŞKIN: GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ
Aşkın, şöyle konuştu: “Ülkemizi derinden sarsan, benzeri görülmemiş bir deprem felaketi ile karşı karşıyayız. Gün birlik günü, gün dayanışma günü…
“HERKESE EN KALBİ DUYGULARIMLA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Devletimiz, Belediyemiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız günlerdir tüm imkanları ile depremin yaralarını el birliği ile sarmaya çalışıyor. Herkese en kalbi duygularım ile teşekkürlerimi sunuyorum.
“ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM”
Bu felakette hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Depremden zarar gören vatandaşlarımıza da tekrar geçmiş olsun diliyorum.
“KENTSEL DÖNÜŞÜM TAMAMLANMALI”
Rabbim bir daha böyle bir felaketle bizleri karşılaştırmasın diliyorum. Ama bu deprem bir daha gösterdi ki bir an önce kentsel dönüşüm tamamlanmalı. Ayrıca imar planlarının deprem riskleri dikkate alınarak düzenlenmesinin elzem bir durum olduğunu.”
Sevginar SALİ

 

YORUM YAP