“Okulumuzun her metrekaresinde aydınlık düşlerimizin izi var...”

“Okulumuzun her  metrekaresinde aydınlık düşlerimizin izi var...”

24.09.2016 09:43:20

Anaokulu & İlkokulu Eğitim Adası kurucusu Ali Kayagil, okulunu anlattı ve hedeflerini paylaştı.

İlçemiz eğitimine katkı sunmak üzere katılan Anaokulu & İlkokulu Eğitim Adası, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılışını yaptı ve ilk öğrencilerini kucakladı. Büyük bir heyecan ve özenle kurulan okulda, öğretmen kadrosu da tamamlanarak çalışmalara başlandı.

KAYAGİL: ÇOCUKLARIMIZ KENDİLERİNİ ÖZGÜR VE MUTLU HİSSETSİN
Okul kurucusu Ali Kayagil, duygu ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden şu şekilde paylaştı: “Hayaller insanı özgürleştiriyor. İnsana kendini iyi hissettiriyor bu özgürlük. Ertesi gün için bir yaşam nedeni yaratıyor her hayal. Ve hayallerin en güzel yanı, günün birinde gerçekleşiyor olmaları.
Biz bir okul yaptık. Eğitim sektörüne 1994'de başladığımız yolculuğumuzun son istasyonu bu. Bu konsept aklımıza düştüğünde, istemiştik ki çocuklarımız “okul” dedikleri bu yerde kendilerini özgür ve mutlu hissetsinler, düş kurabilmeleri için fırsatları olsun. Çocuk kendisini gerçekleştirsin ve kendini tam bağımsız hissetsin. Dünyanın en büyük metropollerinden birinin kıyısında; kaybolmalarını istemiyoruz. Şehirleşmenin bizi mecbur bıraktığı o dip ses, kafalarını şişirmeden, temiz bir havada ders yapabilsinler.

“KÜÇÜK BİR OKULDA KOCAMAN BİR AİLE GİBİ OLACAĞIZ”
Bu okulda sadece onların eğitim ve öğretim adına beklentilerini karşılamakla yetinmeyeceğiz, asıl bu okulda ihtiyaçları olan sevgiyi de bulacaklar. Çocuklarla küçük bir okulda kocaman bir aile gibi olacağız. Kısaca birlikte yaşayacağız onların hayatlarına dokunacağız yeni başlayanların okul sevgisini yok etmeyeceğiz okul deneyimi olanlara tekrar bunu kazandıracağız.

“HER METREKARESİNDE AYDINLIK DÜŞLERİMİZİNİZİ VAR”
Bugün geldiğimiz noktada, çok önemli bir eğitim projesini hayata geçiriyoruz. Her metrekaresinde aydınlık düşlerimizin izi olan bu butik okulunu onunla birlikte anılacak olan “felsefesini”, Türk Eğitim Sistemine armağan ediyoruz. Coşkumuzu, mutluluğumuzu, hayalimizi paylaştığınız için teşekkür ederim.”


Renginar SALİ

YORUM YAP