Öğretmenlerden müdürlerine teşekkür

Öğretmenlerden müdürlerine teşekkür

2.07.2019 10:55:43

Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri, tayini çıkan Okul Müdürleri Ali Volkan Nizamoğlu'nu uğurlayacak olmanın hüznünü bir mesajla paylaşarak emekleri için de teşekkür ettiler.

Akademik, kültürel ve sportif başarılarıyla ilçemizin gururu haline gelen Atatürk Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu'nun tayinin Beylikdüzü'ndeki bir başka okula çıkması dolayısıyla hüzünlü anlar yaşanıyor.
Yıllardır “kapalı kutu” olarak kalan ve sadece çeşitli şikâyet ve sorunlarla gündeme gelen okulda, Nizamoğlu'nun atanmasıyla birlikte, gelen yeni idarecilerin yanı sıra, öğretmenler tarafından da en çok tercih edilen okul haline dönüşen Atatürk Anadolu Lisesi'nde iyi bir ekip kurularak büyük başarılara imza atıldı.
Okul binasının fiziki yapısının iyileştirilerek, kullanılmayan alanların atölyelere dönüştürüldüğü, öğrencilere çok farklı alanlarda eğitim ve yeteneklerini geliştirme imkânlarının sunulduğu, özellikle sanatın da çok önemsendiği ve öğrenci eserleriyle galerinin kurulduğu okulda idareci, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle olağanüstü gelişmeler, kazanımlar ve uluslararası başarılar kaydedildi.

“BU OKULU ÇOK GÜZEL YERE TAŞIDINIZ, EMEĞİNİZ ÇOK BÜYÜK”
Memnuniyetin yüksek olduğu okulda, Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu'nun tayinin çıkması özellikle öğretmenlerini üzdü. Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri, Müdürleri Nizamoğlu'na şu sözlerle veda ettiler: “Saygıdeğer Müdürümüz, Ali Volkan Nizamoğlu… Bu okulu “SAAL” adıyla çok güzel yerlere taşıdınız, emeğiniz çok büyük. Yerinizin dolmayacağı muhakkak. Gideceğiniz her yeri “cennet” yapacağınıza eminiz. Oradakiler ne kadar şanslı olduklarından bihaber. Yolunuz her daim aydınlık olsun. Yüreğimizde her daim sevginiz baki. Sözün tükendiği yerdeniz…”
Renginar SALİ

  1. Carpe Diem Carpe Diem

    “Doğru bir şey yapıyorsan yanlış insanlar tarafından elbette eleştilirsin.” Ancak bu, öngörü sahibi dimağlar için katalizör görevi görecektir. Kalbi güzel, zihni aydınlık bir insan olan Ali Volkan Bey’in gittiği her yeri ışıltısından zerre kaybetmeden aydınlatacağına eminiz. Aynı kararlı adımlarla daha başarılı bir geleceğe...

  2. Carpe Diem Carpe Diem

    *Bilgi sahibi olmayan talihsiz açıklama sahibine cevaben:O hayal ettiğiniz okullardaki öğrenci profilinden keşke gerçekten haberiniz olsaydı. Akademik başarının her şey olmadığını, kültür ve sanat olmadan öğrencilerin eksik kaldığını ve bunu okulla ilgili duygu-düşüncelerini dile getirmeleri gereken anketlerde “Okulumu sevmiyorum” diye beyan eden o gençlerin SAAL benzeri okullarda ne derece mutlu olduğunu ah bir bilebilseydiniz. Robot gibi genç isteyen bir zihniyetle zerre söz sahibi olamazsınız bilim ve teknolojinin geleceğinde. Basiretsiz gözlerin bir gün açılması dileğiyle.

  3. Göksal Göksal

    İşimiz insan deyip insani degerleri ilke edinmiş bir yönetici ile çalışmış olmanın mutluluğu bu kadar erken bitmeseydi keşke ama inancım şu ki nerde olursanız olun orası ve orda çalışanlar hep mutlu ve başarılı olacak unutulmaz değerleri çoğaltmak dileğiyle

  4. Burhan Eker Burhan Eker

    Öğrencilerimizin başarısı için canla başla çalıştık, 20 TYT, 13 AYT denemesi yaptık, temmuz sonunda başlattığımız sınav hazırlığımızı ağustos ve şubat gibi herkesin tatil yaptığı aylarda da sürdürdük, öğrencilerimizin motivasyonunu üst düzeyde tutmak için geziler, söyleşiler... İlçemizde yüksek puanla öğrenci alan okullarda çocuklar akın akın dershaneye kaçarken Okulumuzdan dershanelere öğrenci kaçmasını durdurduk. İlk bilmem kaça girsinler diye çabalarken birçok öğrencimizin kendisini keşfetmesini sağladığımızı söylemek isterim.

  5. Kartal Kartal

    Ayrıca okulla ilgili hiç bir bilgisi olmayıp orada burada atıp tutanlar. Önce okulu bir araştırın ya da burada atıp tutmak yerine takip edin. O zaman okulun hangi başarıları aldığını görürdünüz. Neyse kime ne anlatıyoruz. Bilgisi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek :-)))))

  6. Mehmet Mehmet

    Okul başarısının sadece üniversiteye yüksek puanlarla öğrenci yerleştirmek olduğunun sanıldığı bir dönemde, öğrencilerimizi sosyal yönden hayata hazırlama başarısını elde ettiniz. Çocuklarımızı geleceğimiz olarak görüp onları sadece sınavda değil gerçek hayatta başarılı bireyler olacak şekilde yetişecekleri bir ortam sağladığınız için teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.

  7. Kartal Kartal

    Okulumuza yaptığınız hizmetlerden dolayı ve kazandırdığınız başarılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Gereksiz yorumlar yapıp duranlar Silivri’de Fen Lisesi, Hasgal, TOKİ yıllardır en iyi öğrencileri alıyor kaç öğrenciyi sürekli ilk 1000 e sokmuş. Önce gidip onları sorgulayın. Sonra gelip burada atıp tutun.

  8. Vedat Vedat

    Sizler kimsiniz önce söle bilelim. O okulun yaptıklarını bilmediğin belli. Başarıyı sadece sınav olarak görüyorsanız eğitimden anlamadığınız belli Diğer başarıları görmek istiyorsanız azcık okulu takip edin

  9. ali ali

    çıktınız da bir başarınız varda bizler mi bilmiyoruz vitrinlere değil kaç öğrenciyi 1000-5000-10000-500000 soktunuz

YORUM YAP