Mustafa Perçemli, meclis üyeliğine başvurdu

Mustafa Perçemli, meclis üyeliğine başvurdu

29.11.2023 13:47:30

İnşaat Mühendisi Mustafa Perçemli, 2024 yerel seçimlerine yönelik Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Adaylık dosyasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e teslim eden Perçemli, “Uzun yıllar boyunca edindiğim gerek siyasi, gerek ise mesleki tecrübelerimi, Silivri halkı adına değerlendirmek ve hizmet etmek için meclis üyeliğine aday oldum” dedi.
Hali hazırda İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Silivri Temsilciliği görevini yürüten Mustafa Perçemli, teknik kimliğinin yanı sıra CHP saflarında edindiği deneyimleri meclis üyesi sorumluluğu ile değerlendirme niyetini ortaya koydu. Perçemli kendini ve meclis üyesi aday adaylığını şöyle anlattı: “01.10.1959 Silivri Değirmenköy doğumlu, evli ve iki çocuk babasıyım. 1984 yılı Yıldız Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü mezunu olup, aktif olarak Silivri ilçesinde Serbest Mühendislik hizmeti sağlamaktayım. Önceki yıllarda Silivrispor bünyesinde ve Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurul Üyeliği yapmış olup, mevcut olarak İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Silivri Temsilciği görevini üstlenmekteyim. 1994 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti bünyesinde Silivri'nin Değirmenköy beldesinde Belediye Başkalığı için aday gösterildim. O tarihten itibaren ise Silivri Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde üyeliğim devam etmektedir. Uzun yıllar boyunca edindiğim gerek siyasi, gerek ise mesleki tecrübelerimi, Silivri halkı adına değerlendirmek ve hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum.”

YORUM YAP