Mustafa Aslan, MHP Meclis Üyesi Aday Adayı

Mustafa Aslan, MHP Meclis Üyesi Aday Adayı

4.12.2023 12:24:28

Mustafa Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvuruda bulundu.

Mustafa Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvuruda bulundu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen başvurusu sırasında Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, ilçe yöneticileri ve partililer de kendisini yalnız bırakmadı.
ASLAN TEŞEKKÜR ETTİ
Dosya tesliminde konuşan Mustafa Aslan, “Siyasette Milliyetçi Hareket Partisinde ilk adımımı atarken yanımda duran, bugün gelerek bana destek veren İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Sayın Erhan Özkök abime, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Özgür Bedel abime, Silivri Erzurumlular Dernek Başkanı Sayın Salih Bayram abime ve dernek üyelerine, çok değerli büyük aileme esnaf abilerime dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim.
13.03.2003 Erzurum, İspir doğumluyum. 2005 yılından itibaren Silivri'de yaşamaktayım. Rumeli Üniversitesinde İşletme Bölümünde son sınıf öğrencisi olarak okumaktayım. Aynı zamanda aile şirketimiz olan Oto Merkezi Otomotivde Satın Alma Müdürü olarak çalışmaktayım.
“VOLKAN YILMAZ'IN SİLİVRİ'YE YAPTIĞI HİZMETLERİ GÖRDÜM VE ONUNLA BERABER YÜRÜMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”
Siyasette fazla bir olmasa da ticaret hayatında edindiğim tecrübeler ile Silivri'ye katkı sağlayacağıma inanıyorum. Ticareti 15 yaşında rahmetli dayım Hamit Gültekin, siyaseti ise Volkan Yılmaz ile tanıdım. 15 yaşında idim Volkan Yılmaz başkanım ile seçim çalışmalarında sık sık karşılaşıyorduk. Kendisinde gördüğüm o özveri ve heyecanı beni çok etkilemişti. Seçimi kazandıktan sonra Silivri'ye yapılan hizmetleri gördüm ve onunla beraber hizmet etmek için bu yola çıktım.
Sizlerin destekleri bana onur şeref ve güç verdi. Huzurunuzda adaylık başvurumu yapıyorum. Bu vesile ile Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye saygılarımı sunuyor. Ülkücü hareketin ezeli ve ebedi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmetle anıyor, Ülkücü hareketin sönmez ışıkları ülkücü şehitlerimize rahmet diliyor ve bu adaylık başvurumu benim yaşlarımda bu vatan için fedayı can eden Ülkücü şehitlerimiz Halil Esendağ ve Cengiz Bektemura ithaf ediyorum” dedi.
Mustafa Aslan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a sundu. Yalçın, kendisi ve partileri için hayırlı olmasını diledi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP