Minik Umutlarla Büyük Yarınları Hazırlıyoruz

Minik Umutlarla Büyük  Yarınları Hazırlıyoruz

14.08.2011 10:34:19
GÜLGÜN Narinç ve Ayça Jülide Erkmen Kışlalı’nın kuruculuğunda hizmet veren Özel Çilli Anaokulu, yaz programından sonra Eylül ayı kayıtlarına kontenjan dahilinde devam ediyor.

“MİNİK UMUTLARLA BÜYÜK
YARINLARI HAZIRLAMAKTAN
MUTLUYUZ”
Narinç ve Kışlalı gazetemize yaptıkları özel açıklamada anaokulunda yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tek, özel ve bağımsız bir eğitim kurumu olan Özel Çilli Anaokulu’nda öğrencilerimize güvenli ve sevgi dolu bir ortam sunarak geleceğimizi emin adımlarla şekillendiriyoruz. Modern Dans, Bale, Halk Oyunları, Satranç, İngilizce, Drama, Temel Jimnastik gibi branş derslerimizle minik umutlarla büyük yarınları hazırlamaktan mutluyuz. Okulumuzun dört bir yanına yerleştirilmiş kamera sistemiyle güvenliğimiz sağlanmakta. Rehberlik birimimizle çocukların ruhsal gelişimleri gözlenerek desteklenmekte. Bu konuda velilerimize çocuklarıyla ilgili destek de verilmekte. Ayrıca belirli dönemlerde veli bilgilendirme seminerleri organize edilmekte.
Özel anaokulu standartlarına uygun olarak yapılandırılmış ve hazırlanmış fiziki şartlara sahip okulumuz 98 öğrenci kapasiteli. Hijyen ve temizlik konusu ileri düzeyde önem taşır. Sınıf temizliği, tuvalet temizliği, mutfak hijyeni, yemek menüsünün hazırlanması, gıda maddeleri seçimi ve hijyeni başlıkları bu kapsamda ele alınarak hijyen zinciri oluşturulmakta.
Çocuklarımızın gelişimsel özellikleri, ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda geniş ve ferah sınıflarımızda eğitim ve öğretim vermekteyiz. Çocuklarımızı toprakla buluşturmak amacıyla, fen ve doğa çalışmaları kapsamında okulumuz bahçesinde mini bahçemiz bulunmakta.

Haberin devamı 13.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Gazitepe Sezonu Açtı
Sonraki » Bu Ne Yaman Çelişki?

YORUM YAP