“Minik parmaklar” konser verdi

“Minik parmaklar” konser verdi

29.12.2015 11:44:41

Silivri Müzik Evi 2. Geleneksel Müzik dinletisini 27 Aralık Pazar günü sundu. “Minik Parmaklar” adı verilen konserde yaklaşık 20 öğrenci sahne aldı. Aileleri ve yakınları bu gururlu günlerinde heyecan ve mutluluklarına ortak oldu. Tolga Orçin ve Onur Kilci'nin Piyano, Gitar ve Bateri alanında yetiştirdiği öğrenciler başarılı bir konser sunarak konuklarına güzel bir müzik ziyafeti çekti. Çocuklarını izlemeye gelen veliler arasında ilçemiz siyaset dünyasından Süheyl Kırkıcı, Fatih Kınalı ve Pelin Ener gibi isimler de yer aldı. Süheyl Kırkıcı, oğlu Başar Kırkıcı'nın gitar öğrencisi olması sebebiyle konser sonunda bir teşekkür konuşması yaptı. Gençlere müziği tanıtan, anlamalarını sağlayan, sevdiren, enstrüman çalmayı öğreten Silivri Müzik Evi öğretmenlerine verdikleri emekler dolayısıyla teşekkür eden Süheyl Kırkıcı, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Fatih Kınalı'nın kızı Piyano öğrencisi Şira Kınalı da konserde sahne aldı. Çok sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen “O Ses Türkiye” yarışmasına da katılan Şira Kınalı, “Minik Parmaklar” adlı konserde İngilizce bir şarkı okudu.
Silivri Müzik Evi 2. Geleneksel Müzik dinletisi öğrencilerin heyecanlı ve başarılı performanslarına ve velilerinin haklı gururu ve mutluluklarına sahne oldu. Müzik dolu keyifli anlar yaşandı. “Minik Parmaklar” konserinde müzik dolu keyifli anlar yaşandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP