Mimarsinan’da iftar bereketi

Mimarsinan’da iftar bereketi

Cuma akşamı Silivri'de Ramazan'ın bereketi Mimar Sinan'da Silivri Belediyesi'nin kurduğu uçsuz bucaksız sofralarda doyasıya yaşandı.

Silivri Belediyesi Ramazan ayının ilk gününden itibaren kurduğu iftar sofralarında Cuma akşamı Mimar Sinan sakinlerini ağırladı.

Binlerce kişi hep birlikte oruçlarını açmak ve Ramazan bereketini yaşamak için bir araya gelirken Başkan Volkan Yılmaz, halkı muhtar Ertan Civaş, MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, MHP Mahalle Başkanı Orhan Aksu ile birlikte selamladı.

Silivri Belediyesi'nin Mimar Sinan iftarına CHP'li Meclis Üyeleri AbdülCabbar Doğan, Süheyl Kırkıcı, AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, MHP Meclis Üyesi Erdoğan Gökalp Kalaycı, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen, Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan ve yönetimi de katılanlar arasındaydı.

Kalabalığı tek tek selamlayan Başkan Yılmaz, Mimar Sinan sakinlerine hitabında Ramazan ayının önemine işaret etti, bol ve bereket temennilerinin yanı sıra yardımlaşma ile dayanışmaya dikkat çekti.

Mimar Sinan sakinleri Silivri Belediyesi'nin iftarında komşuluk ilişkilerini tazeleme ve salgının sebep verdiği uzaklığı yakın etme imkanı bulurken, program için teşekkür ettikleri Başkan Yılmaz ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştılar.

 

YORUM YAP