“MHP'ye gömlek biçeceğine, partinin giydiği ihanet elbisesinin hesabını ver”

“MHP'ye gömlek biçeceğine, partinin giydiği ihanet elbisesinin hesabını ver”

20.01.2022 14:07:25

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'dan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek'in değerlendirmelerine sert yanıt.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçtiğimiz günler Hürhaber'de yayınlanan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek'in röportajında MHP ile ilgili değerlendirmelerine istinaden bir açıklama yaptı.

Yalçın'ın açıklaması aynen şu şekilde: “İP'in Silivri İlçe Başkanı Refik Bek bir gazeteye röportaj vermiş, yine üstüne vazife olmayan söz ve söylemlerde bulunmuş.

“MARTAVALI BIRAK SAYIN REFİK BEK!”

MHP'den kopmalar olduğunu, kopanların da İP tarafına geçtiğini ifade etmiş. Bunu söylerken de “yüzde 80'i bize geliyor” demiş. Martavalı bırak Sayın Refik Bek!

“MHP'YE GÖMLEK BİÇECEĞİNE, PARTİNİN GİYDİĞİ İHANET ELBİSESİNİN HESABINI VER”

Senin siyasi ederin ne ki sen Milliyetçi Hareket Partisine gömlek biçiyorsun, “Oradan kayan bize geliyor” diyebiliyorsun.  Sen önce MHP'ye gömlek biçeceğine, partinin giydiği ihanet elbisesinin hesabını ver.

Sizin işbirliğine tutuştuğunuz siyasi odakların kimler olduğuna cümle âlem şahit. “Milliyetçi muhafazakar, demokrat, Atatürkçü laik bir yapımız var” diyerek bu ayıbınızı örtemezsiniz. 

Siz Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları istismar ederek siyasi puan peşine düşen zavallılarsınız.

“MHP CAMİASINA FİTNE SAÇMA ÇABALARINIZIN FARKINDAYIZ”

MHP camiasına fitne saçma çabalarınızın farkındayız. İnancı düşük, kişisel menfaatleri yüksek fosil takımına bakıp genel bir algı oluşturmaya çalışmak, sizin gibilerin işi.

“2008 yılında siyaseti noktaladım ve kenara çekildim” diyorsun ama günün şartlarına göre renkten renge girmeyi, daldan dala konmayı marifet sayıyorsun.

Son olarak sana tavsiyemiz, röportajdaki sözlerinden anlaşıldığı gibi işbirliği yaptığınız siyasi partilerin yerel aktörleriyle cambaza bak oynayıp, onların siyasi kariyerlerine kafa patlatmanız yönündedir.”

  1. ali ali

    3-5 kişiyle arkadan saldıranlardan başka uslup zaten beklenemez

YORUM YAP