Metin Karakaş: Ustalığımı Yerel Seçimde Taçlandırmak İstiyorum

Metin Karakaş: Ustalığımı Yerel  Seçimde Taçlandırmak İstiyorum

14.12.2011 11:34:48
8 OCAK 2012’de gerçekleştirilecek ilçe kongresine hazırlanan Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu açıkladı. Yapılan görüşmeler ve hedeflerini gazetemiz için değerlendiren Karakaş dışında ilçe başkanlığına başka bir isim bugüne kadar adaylığını açıklamadı.

TEŞKİLAT İLE BİREBİR GÖRÜŞMELER
Partinin önde gelen isimlerinden günde 40 kişiyle birebir görüşmeler yaptığını anlatan Karakaş, bu programa 8 Aralık’ta başladığını ve 10 gün olarak programladığını söyledi.

PARTİYE SÜRPRİZ KATILIMLAR
Önümüzdeki hafta partiye katılması gündemde olan 10-12 isimle görüşmeler gerçekleştireceğini de açıklamalarına ekleyen Karakaş, ilçe yönetimine 5 sürpriz ismin gireceğini de paylaştı. Özellikle bayanlar ve gençleri aktif siyasete kazandırma, görev ile sorumluluk verme noktasında kararlı olduklarını belirten Karakaş, “Partimizin önünü gençler açacak. İlçe yönetiminin de üçte birinin bayanlardan oluşmasını istiyoruz” dedi.

“BİZDE HERŞEY ÖNCEDEN AÇIKÇA KONUŞULUR”
Kongrede seçilecek yönetimin partiyi yerel seçimlere taşıyacak olması ile ilgili duruma da dikkat çeken Metin Karakaş, “Oluşturulacak yönetimden yerel seçimlerde aday olmak için 6-7 kişi en fazla istifa edebilir. Bunu arkadaşlarımızla konuşurken değerlendiriyoruz. Bazılarından yönetime girmeden aktif olarak çalışmalarını bizimle birlikte sürdürmelerini önerdim onlar da kabul etti. Beklentiler baştan açık ve samimiyetle konuşulunca, karşılıklı güven duygusuyla daha doğru bir rota çizebileceğimize inanıyorum. Yerel seçimle ilgili hedefleri olan arkadaşlarımız da bu duruma anlayışla yaklaştı” dedi.

“HER SİYASİ PARTİDEN KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ”
Siyaset anlayışı doğrultusunda Silivri’nin etkin isimleri ile fikir alışverişini sürekli sürdürdüğünü belirten Karakaş, “CHP’li olduğunu bildiğimiz isimlerle de sürekli görüşüyorum. Partimizde katılıp, siyaset yapma teklifinde bulunduklarımız da var aralarında. Daha çok mahalle baskısı nedeniyle teklifimize olumlu cevap veremeseler de, hatırlanmış, önemsenmiş olmaktan dolayı duydukları samimiyeti bizimle paylaşıyorlar. Fikirleri, değerlendirmeleri bu görüşmelerin ardından partimizle ilgili yaklaşımlarında olumlu yöndeki değişiklik bizleri yeni çalışmalarımızda motive eden unsurlar arasında” şeklinde sürdürdüğü temasları açıkladı.

Haberin devamı 14.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP