Metin: Daha iyi hizmet için adayım

Metin: Daha iyi hizmet için adayım

10.01.2019 11:09:31

Küçük Kılıçlı Muhtarlık görevine yeniden talip olan Erkan Metin, “Bir dönem aradan sonra bıraktığımız yerden, dinlenmiş olarak daha güzel ve etkin şekilde vatandaşlarıma hizmet etmek istiyorum” dedi.

Küçük Kılıçlı geçmiş dönem muhtarlarından Erkan Metin, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. "Muhtarlık bir gönül işidir" şeklinde konuşan Metin, "Mahallemi tanıyorum, insanlarına hizmet etmeyi seviyorum. Bir dönem aradan sonra yeniden göreve talibim" ifadeleriyle iddiasını ortaya koydu.
Neden yeniden aday olduğunu anlatan Metin, “Edindiğim tecrübe ve bilgi birikimimle muhtarlık görevini layığı ile yapacağıma inanıyorum. Tazelenmiş, yenilenmiş olarak eksikliklerin tamamlanması, mahallemize daha güzel işlerin kazandırılması için gerekli takibi itinayla yapmak üzere muhtarlığa adayım.
Küçük Kılıçlı halkı kocaman bir aile gibidir. Birlik, dirlik ve huzur içinde yaşama imkanına katkı sunmak ve muhtar olarak mahalleme hizmet etmek istiyorum. Köylülerim de bu yönde irade gösterir, destek verirlerse güzel işler yapacağımıza, keyifli neticeler alacağımıza güvenim tam. Önümüzdeki zaten hepsinin kapısını çalıp yeni dönem için desteklerini isteyeceğim” eklinde konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP