Gazitepe, Sağlık Ocağına doktor ve hemşire istiyor

Gazitepe, Sağlık Ocağına doktor ve hemşire istiyor

10.01.2019 11:10:03

Gazitepe Muhtarı Kamil Gümüş, 3. dönemde göreve devam etmek üzere yeniden aday olduğunu ifade etti. Muhtar, bölgesinin en önemli ihtiyaçlarını Sağlık Ocağına doktor ve hemşire olarak tanımladı.

Mahallesinin en önemli sorununu hemşire ve doktor eksikliği olarak aktaran Gümüş, “Bizim en önemli konumuz bu. Sağlık ocağımız yenilendi, lojmanımız da var; dilerse doktor veya hemşire kalabilir. Mahallemizde ileri yaşta çok insan var. Sağlık açısından mahallemizde hemşire ve doktorun bulunması elzem bir durum” dedi. Sağlık ocağının açılması için 500'e yakın imza topladıkları ve yetkili mercilere ilettiklerini belirten Gümüş, mahallesinin bu husustaki beklentisine çözüm beklediğinin altını çizdi.
Üst yapıda yer yer eksiklikleri bulunduğunu söyleyen Gümüş, “Yavaş yavaş onlar da gideriliyor” diye konuştu. Gazitepe Muhtarı ayrıca Ziraat Bankası ortak ATM konusunda da çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
10 Yıldır mahalle muhtarlığı görevini yürüttüğünü belirten Gümüş, “Halkımız takdir ederse, güven oyu verirse hizmet ve göreve devam edeceğiz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP