Merakla beklenen buluşma gerçekleşti

Merakla beklenen buluşma gerçekleşti

3.01.2019 12:23:54

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte AK Parti'yi ziyaret ederek İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Tanışmada birlik ve beraberlik mesajları yanı sıra iktidar sözü verildi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, teşkilat üyeleri Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Silivri'ye emanet ettiği, Cumhur İttifakının Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ı, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyelerini ilçe teşkilatında ağırladı.

BOZOĞLU: SİLİVRİ'YE CUMHUR İTTİFAKININ HİZMET SANCAĞINI DİKMEYE SÖZ VERDİK

AK Parti'nin 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Belediye Başkan Aday Adayları ve Meclis Üyesi Aday Adaylarının da katıldığı tanışma toplantıya ilişkin İlçe Başkanlığından, “Bir ve beraber Silivri'ye Cumhur İttifakının hizmet sancağını dikmeye söz verdik” açıklamasında bulundu.

YALÇIN: SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Cumhur İttifakının Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ile AK Parti ziyaretlerine ilişkin MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın şu  paylaşımda bulundu: “Kadın Kolları Başkanımız Sema Arcan ile birlikte AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan aday adayları, Meclis üyesi aday adayları ve mahalle başkanları ile bir araya gelerek önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli'nin emaneti olan Cumhur İttifakı adayımız Volkan Yılmaz ile birlikte 31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerden zaferle çıkacağımıza söz verdik. Hayırlı uğurlu olsun. Allah birlikteliğimizi muvaffak etsin.”

YILMAZ: SİLİVRİ İLE BÜTÜNLEŞECEĞİZ VE BU ZAFERİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti – MHP buluşmasında “güçlü birliktelik” mesajı verildi. İlçe Başkanı Bozoğlu, başkan adayı Volkan Yılmaz'a Türk Bayrağı hediye etti. Yılmaz, bayrağı öperek “Büyük dayanışma örneği ile hep birlikte el ele vererek seçimleri kazanacağız” dedi ve duygularını şöyle ifade etti: “Cumhur İttifakı'nın MHP'li Silivri Belediye Başkan Adayı olarak AK Partili kardeşlerimle buluştuk ve tanışma toplantısı gerçekleştirdik. AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mutlu Bozoğlu şahsında tüm teşkilat mensuplarına gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkürlerimi sunarım.

Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli'nin fedakarlıklarıyla oluşturulan Cumhur İttifakı'nın önemi ve manasının idrakiyle hareket ederek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden başarı ile çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesi kucaklayacağız… Herkesi dinleyeceğiz… Silivri ile bütünleşeceğiz ve bu zaferi birlikte inşa edeceğiz…”

BÜKE: SİLİVRİ KAZANACAK

AK Parti İlçe Merkezine ziyaretlerinde MHP'liler, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke'yle de bira araya geldiler. Büke, “31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı'mızın adayı olan Silivri Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz ve MHP İlçe Teşkilatı mensupları ile bir araya geldik. İlçe binamızda ağırladığımız Silivri Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan ile 3 kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz olarak tanışma toplantısını gerçekleştirdik. 31 Mart'ta Silivri'mizde Cumhur İttifakımızın zaferle çıkması için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

  1. ali ali

    yapılan anketlerde silivri de akp alma şansı yoktu andımıza bağıaranlara verildiki sussunlar oyalansınlar chp hayırlı olsun

YORUM YAP