Mektebim öğrencilerinin bayram sevinci

Mektebim öğrencilerinin bayram sevinci

27.04.2018 09:32:04

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıldönümü, Mektebim Okulları Silivri Kampüsü'nde gösteriler eşliğinde coşku ve sevinçle kutlandı.

Mektebim Okulları Silivri Kampüsü öğrenci ve eğitimcileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. Yıldönümünü hazırlayıp sundukları programla kutladı. Kendileri Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko da yalnız bırakmadı. Öğrenci veli ve yakınları da programa ilgi ve yoğun katılım gösterdi.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu.
Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, öğrenci, öğretmen ve velilere seslendiği konuşmasında günün anlam ve önemine değindi. Kalko, öğretmen ve velilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." sözünü hatırlattı, öğrencilerin bayramını tebrik etti.
Öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları şiir, şarkı ve dans gösterilerini başarıyla sundular. Kendilerini gururla izleyen velileri, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP